Press_header

News

Press

Na ovoj stranici pronaći ćete aktualnosti vezane za poslovanje Merkur osiguranja, priopćenja za medije te najvažnije korporativne materijale.

Ako Vam je potrebno više informacija ili imate dodatnih pitanja i komentara, slobodno nas kontaktirajte!

Press_mediatexts

Priopćenja za medije

9.6.2024. I Merkur osiguranje na Sensa Wellbeing danu

Kao dio već tradicionalne i uspješne suradnje, ove je nedjelje Merkur osiguranje sudjelovalo na još jednom Sensa Wellbeing danu.

link

8.6.2024. I Back Together Summit

Održan je četvrti po redu Back Together summit, a Merkur osiguranje se sa zadovoljstvom odazvalo ovom zajedničkom širenju zdravstvene pismenosti i svijesti o zdravlju.

link

27.5.2024. I Merkur na Greencajtu

Ovo godine jedan od ponosnih sponzora Greencajt festivala bilo je i Merkur osiguranje koji je, sa svojim timom, tijekom sva tri dana trajanja festivala svim posjetiteljima omogućio da zaigraju kolo sreće i osvoje neke od vrijednih nagrada.

link

20.5.2024. I Merkur za pčele - osigurajmo budućnost pčela

Povodom Svjetskog dana pčela, koji se obilježava svake godine 20. svibnja, Merkur osiguranje predstavilo je svoj najnoviji zeleni održivi projekt – Merkur za pčele. 

link

7.5.2024. I Premijera dokumentarnog filma Toni Tomas "Splitsko zlato"

Ove nedjelje u splitskom Hrvatskom narodnom kazalištu, koje je ispunilo više od 550 uzvanika, premijerno je prikazan dokumentarni film Toni Tomas "Splitsko zlato". 

link

20.2.2024. I Otvorenje nove Merkur poslovnice u Puli

Kako bi klijentima u Puli i okolici sve usluge Merkur osiguranja bile još dostupnije, a korištenje usluge jednostavnije, otvorena je poslovnica u širem centru grada.

link

10.11.2023. I Merkur osiguranje organiziralo panel na temu muškog zdravlja

U sklopu Movember kampanje realizirao se panel koji je okupio poznate muškarce iz svijeta biznisa i javnog života, a glavnu riječ imali su panelisti Martin i Valent Sinković, Miran Kurspahić, Ivan Pažanin i Ognjen Bagatin. Moderator je bio Daniel Bilić s Yammat radija. 

link

4.4.2023. I Merkur osiguranje sudjelovalo na konferenciji "Žene i novac"

Na konferencija o novcu, poduzetništvu i investiranju Anamarija Đerek, voditeljica jednog od splitskih prodajnih timova, održala je predavanje na temu osiguranja.

link

4.4.2023. I Merkur osiguranje jedan od sponzora konferencije "Marketing Madness"

Merkur osiguranje je, sa svojim sponzorstvom,  doprinijelo realizaciji projekta "Marketing Madness" studenata Ekonomskog fakulteta u organizaciji Hrvatska studentska asocijacija (HSA). 

link

27.3.2023. I Merkur osiguranje sudjelovalo na Place2Go konferenciji

Merkur osiguranje je, sa svojim prodajnim timom, sudjelovalo na jubilarnom 10. međunarodnom sajmu turizma Place2Go koji se održao od 24. do 26.3. u Areni Zagreb.

link

23.3.2023. I Obilježavanje Svjetskog i Europskog tjedna novca

I ove je godine Merkur osiguranje sudjelovalo i dalo svoj doprinos u obilježavanju Svjetskog i Europskog tjedna novca kroz aktivnosti koje organizira Hrvatska gospodarska komora. 

link

1.3.2023. I Merkur osiguranje otvorilo još jednu poslovnicu na splitskoj adresi

U širem centru grada Splita otvorena je nova poslovnica Merkur osiguranja. Uz dosadašnju već poznatu poslovnicu na adresi Trg hrvatske bratske zajednice 3 A, klijentima će usluge Merkur osiguranja biti dostupne na još jednoj splitskoj adresi – Ulici Hrvatske mornarice 1B. 

link

23.2.2023. I Održan prvi ovogodišnji Sensa Pop Up „Zrelost žene – mudre poruke zrelih godina“

U prostorima Merkur Lifestyle wellness centra održan je prvi ovogodišnji Sensa Pop Up na temu „Zrelost žene – mudre poruke zrelih godina“.

link

16.1.2023. I Povodom najdepresivnijeg dana godini, u centru Zagreba provodila se jedna sretna kampanja

Već drugu godinu za redom Merkur osiguranje odgovorilo je najdepresivnijem danu u godini – srećom, osmijehom i poklonima. I ove se godine službena maskota Merkur osiguranja, prigodnog naziva „Happy“, prošetala širim centrom grada Zagreba i prolaznicima već svojom pojavom izmamila osmijeh na lice. 

link

6.12.2022. I U Merkur Lifestyle centru održan treći Sensa Pop Up

Godinu, ispunjenu inspirativnim eventima, Merkur osiguranje zaokružio je s još jednim upravo takvim - trećim Sensa Pop Up eventom #životuživo , na temu - Moja mudrost, moje finacije. 

link

1.12.2022. I Merkur osiguranje finaliziralo akviziciju Wüstenrot životnog osiguranja

Nakon dobivanja odobrenja regulatornog tijela, dana 30.11.2022. godine potpisan je ugovor o prijenosu 100%-otnog vlasništva dionica Wüstenrot životnog osiguranja d.d. na Merkur osiguranje d.d.

link

24.11.2022. I Merkur osiguranje sudjelovalo na Mindful leadership konferenciji

Merkur osiguranje, zajedno sa svojim Merkur Lifestyle timom, sudjelovalo je na Mindful leadership konferenciji, koja se održala u Branimir centru u Zagrebu.

link

20.10.2022. I Kulinarska radionica na Grunteku kao završetak zajedničkog projekta

Merkur osiguranje na Gruntek vrtovima službeno je i svečano obilježilo završetak zajedničkog projekta i suradnje koja je spojila eko uzgoj, zaštitu okoliša i jednu humanitarnu akciju. 

link

15.10.2022. I Merkur osiguranje dalo svoj doprinos u kampanji povodom borbe protiv raka dojke

U sklopu tradicionalnog mjeseca ružičaste vrpce - borbe protiv raka dojke, Merkur osiguranje sudjelovao je na Story Pink Festu, zabavnom i edukativnom događaju pod geslom "Sačuvajmo zdrave dojke", koji je imao i donatorsku notu.

link

21.9.2022. I Merkur osiguranje i Sensa održali jesenski Pop Up event na temu hormonalna ravnoteža 

U prostorima Merkur Lifestyle wellness centra, i u suradnji sa Sensa magazinom, održan je drugi Sensa Pop Up #životuživo na temu hormonalna ravnoteža.

link

19.7.2022. I Wüstenrot životno osiguranje postaje dijelom Merkur osiguranja d.d.

S ciljem dodatne konsolidacije položaja na hrvatskom tržištu Merkur osiguranje d.d. je potpisalo ugovor o stjecanju 100%-tnog vlasništva dionica Wüstenrot životnog osiguranja d.d. Transakcija će biti finalizirana po odobrenju nadležnih nadzornih i tijela za zaštitu tržišnog natjecanja.

link

15.6.2022. I Nikad brže i jednostavnije do police dopunskog zdravstvenog osiguranja

Ugovoriti dopunsko zdravstveno osiguranje nikad nije bilo jednostavnije, zahvaljujući novoj korisničkoj usluzi Merkur osiguranja – ugovaranju dopunskog zdravstvenog osiguranja putem webshopa.

link

9.6.2022. I Postavljeni temelji za budućnost: Merkur Grupa kroz 2021. nastavila svoj rast

Merkur Grupa 2021. godinu završila s povećanjem premije od 3,43 posto i povećanjem prodaje na ukupno 651,4 milijuna eura.

link

7.6.2022. I Kampanja koja je spojila zaštitu okoliša s humanitarnom akcijom

Merkur osiguranje zakupilo je dva vrta na Grunteku, eko vrtovima nedaleko Zagreba, a posađeno povrće doniralo Udruzi SOS – Dječje selo Hrvatska. 

link

5.6.2022. I Merkur osiguranje na Sensa Wellbeing danu oduševio prolaznike svojom bogatom i raznolikom ponudom

U parku Maksimir održan još jedan Sensa Wellbeing dan na kojem, već tradicionalno, sudjeluje i Merkur osiguranje sa svojim stručnim timom.

link

26.5.2022. I Merkur osiguranje i Sensa održali prvi Pop Up Event #LiveLife

U želji za okupljanjem snažnih žena iz različitih poslovnih sfera, autentičnih osobnih afiniteta u vezi s relevantnim temama poput brige o sebi i zdravlju, ravnoteži poslovnog i privatnog te osobnih izazova i nadilaženja prepreka, Merkur osiguranje, u suradnji sa Sensa magazinom, održao je prvi POP-UP event - Sensa Live Life. 

link

1.3.2022. I Otvorena nova poslovnica na varaždinskoj adresi

U širem centru grada Varaždina otvorena je nova, 17-ta, poslovnica Merkur osiguranja. Otvorenje poslovnice svečano je obilježeno promotivnim aktivnostima koje su se odvijale u centru grada. 

link

10.2.2022. I U Merkur Lifestyle wellness centru predstavljena Vinoble kozmetika

U prostoru Merkur Lifestyle wellness centra održan je poseban beauty&wellness event na kojem je predstavljena prirodna i luksuzna Vinoble kozmetika koja svoju učinkovitost duguje – ključnim sastojcima grožđa. 

link

17.1.2022. I U inat najdepresivnijem danu u godini, u centru Zagreba dijelila se – sreća!

Maskota „Happy“ prošetala gradom i podijelila prolaznicima prigodne poklone izmamivši osmjehe na licima

link

1.1.2022. I Novi član Uprave Merkur osiguranja

S početkom godine, kao član Uprave Merkur osiguranja pridružio nam se gospodin Marko Klemenčič. 

link

 

Kontakt za medije: 

Ivana Maksimov Ivanković
Stručnjak za odnose s javnošću
T: +385 1 6308-320
M: +385 91 444 5269
ivana.maksimovivankovic@merkur.hr 
 

Press_downloads

Download

Logo

Logo Merkur osiguranja ne smije se ni pod kojim uvjetima mijenjati te mora zadržati svoju standardnu veličinu. Korištenje loga nije dopušteno bez prethodne suglasnosti, za što nas možete kontaktirati na mail: marketing@merkur.hr

Download RGB
Download CMYK

 

Fotografije Uprave

Marko Klemenčič, predsjednik Uprave Merkur osiguranja
Krešimir Limpić, član Uprave Merkur osiguranja

Uprava Merkur osiguranja d.d.