Otkrijte snagu grožđa

Voće koje krije u sebi ključne sastojke za dugotrajno zdravlje kože

Otkrivajući prirodnu snagu grožđa Vinoble kozmetika predstavila svoje prirodne antiaging proizvode

11.2.2022.  

 

U prostoru Merkur Lifestyle wellness centra održan je poseban beauty&wellness event na kojem je predstavljena prirodna i luksuzna Vinoble kozmetika koja svoju učinkovitost duguje – ključnim sastojcima grožđa. 

Događanje, pod znakovitim nazivom „Otkrijte prirodnu snagu grožđa“, održan je kao experience event na kojem su uzvanici, osim upoznavanja s kvalitetama Vinoble kozmetike, imali priliku iz prve ruke isprobati različite Vinoble proizvode, ali i svjedočiti njihovom učinku. Učinkovitost Vinoble kozmetike predstavile su stručne edukatorice koje su došle iz Austrije, sjedišta Vinoble kozmetike, i koje su, kroz edukaciju o njezi kože, prezentirale bogati asortiman Vinoble proizvoda. 

Kako ne bi sve ostalo samo na riječima, održan je i poseban prezentacijski tretman na modelu koji je vjerno prikazao istinsko i vidljivo djelovanje Vinoble proizvoda. Također, svi su uzvanici imali mogućnost obaviti analizu kože te dobiti personalizirane savjete koji proizvodi i koji tretmani su najbolji za njih same. 

Otkrivajući prirodnu snagu grožđa uzvanici na eventu su saznali zbog čega se upravo grožđe ističe kao esencijalan sastojak u njezi kože i koje sve tajne sastojke ovo voće krije u sebi.

Detalje o četiri ključna sastojka na kojima se Vinoble proizvodi baziraju, te zbog čega je svaki pojedini sastojak ključan, objasnila je Vinoble edukatorica: 

„Vinoble proizvodi se ističu po svojim antiaging i antioksidativnim učinkom te se smatraju svojevrsnim prirodnom botoksom. Svoj vidljiv i dokazani učinak duguju ključnim sastojcima grožđa: OPC-u, resveratrolu, matičnim stanicama grožđa i ulju sjemenki grožđa. Glavni sastojak  je OPC koji dolazi iz sjemenki grožđa te ima antioksidativni učinak koji je čak 20 puta jači od vitamina C. Nadalje resveratrol se smatra prirodnim botoksom, potiče sintezu kolagena u koži, zaglađuje bore i podržava zdrav, ujednačen ten. Ulje sjemenki grožđa sadrži vrijedne aktivne sastojke iz grožđa i jedno je od najvrjednijih autohtonih ulja sa snažnim regenerirajućim učinkom. Zadnje, ali ne i najmanje važno, su matične stanice grožđa koje štite kožu od UV stresa i povećavaju otpornost kože na UV zračenje što sprječava prerano starenje kože.“

Vinoble kozmetika oduševljava korisnike ne samo svojim učinkovitim sastojcima i djelovanjem nego i svojim odnosom prema prirodi i okolišu. Naime svi proizvodi baziraju se na održivosti i isključivo prirodnim sastojcima. Kombinirajući prirodne sastojke, minimalizam, održivost i učinkovitost Vinoble kozmetika je svojevrsno obećanje prema našoj koži, ali i okolišu. Obećanje čistog luksuza povezano s prirodom u svom najboljem obliku. 

Upravo zbog ovih značajki Merkur Lifestyle wellness centar odlučio je obogatiti svoju ponudu s Vinoble proizvodima.

„Nama u Merkur Lifestyle centru, kao stručnjacima za wellbeing, važno je koje proizvode nudimo svojim klijentima i što oni predstavljaju. Osim prirodnih sastojaka koje sadrže, u proizvodnji Vinoble proizvoda vodi se računa o održavanju ravnoteže i očuvanju prirode i okoliša. Tako su svi Vinoble proizvodi veganski i bez štetnih tvari te se svaki proizvod pakira u ekološki prihvatljivu staklenu i drvenu ambalažu“, objasnila je Tamara Aye, članica Uprave Merkur Lifestyle centra, u kojem se Vinoble proizvodi mogu naručiti i kupiti.

Vinoble eventu prisustvovali su mnogi predstavnici medija kao i osobe iz svijeta medicine te uspješne poslovne žene kojima su važni učinkoviti, ali i održivi kozmetički proizvodi. Cijeli event moderirala je Ana Radišić

Sjedište Vinoble kozmetike je u Austriji. Vinoble proizvodi mogu se pronaći u odabranim luksuznim wellness centrima u Europi, a u Hrvatskoj u Merkur Lifestyle wellness centru


Kontakt za medije:
Ivana Maksimov Ivanković
Stručnjak za odnose s javnošću
T: +385 1 6308-320
M: +385 91 444 5269
ivana.maksimovivankovic@merkur.hr


 

Preuzmite priopćenje za medije