U Merkur Lifestyle centru održan treći Sensa Pop Up

U Merkur Lifestyle centru održan treći Sensa Pop Up

 

Godinu, ispunjenu inspirativnim eventima, zaokužili smo s još jednim upravo takvim - trećim Sensa Pop Up eventom #životuživo , na temu - Moja mudrost, moje finacije. 


Na ovom trećem Pop Up, koji se i ovoga puta održao u prostorima našeg Merkur Lifestyle wellbeing centra, govorilo se o zdravom odnosu prema novcu i o financijskom ulaganju koje danas podrazumijeva širok spektar djelovanja - od klasičnog financijskog ulaganja, ulaganja u start up-ove, do personaliziranih premium osiguranja novog doba i ulaganja u preventivne programe. 


Svoja osobna i poslovna financijska iskustva, te što za njih podrazumijeva financijska mudrost i kako je optimalno koristiti, podijelile su s publikom Maja Jelisić Cooper, poduzetnica i investitorica, Manuela Šola, poduzetnica i marketinška stručnjakinja, Mirta Fraisman Čobanov, psihoterapeutkinja i leadership coach i Iva Zovko, poduzetnica i vlasnica brenda Kata gluten free. Panel je i ovoga puta moderirala Izabela Vrtar, glavna urednica časopisa Sensa. 


Biti dio Sensa #LifeLive Pop-Up evenata bilo je prekrasno iskustvo, te nas iznimno vesele svi novi eventi koju su pred nama u novoj 2023. godini. 


                               

 

     

 

                                 

 


Preuzmite priopćenje za medije

Fotografija 1

Fotografija 2

Fotografija 3

Fotografija 4

Fotografija 5

Fotografija 6

Fotografija 7

Fotografija 8

Fotografija 9

Fotografija 10

Fotografija 11


Kontakt za medije:
Ivana Maksimov Ivanković
Stručnjak za odnose s javnošću
T: +385 1 6308-320
M: +385 91 444 5269
ivana.maksimovivankovic@merkur.hr