Merkur osiguranje dalo svoj doprinos u kampanji povodom borbe protiv raka dojke

Merkur osiguranje dalo svoj doprinos u kampanji povodom borbe protiv raka dojke

 

U sklopu tradicionalnog mjeseca ružičaste vrpce - borbe protiv raka dojke, Merkur osiguranje sudjelovao je na Story Pink Festu, zabavnom i edukativnom događaju pod geslom "Sačuvajmo zdrave dojke", koji je imao i donatorsku notu.
Bogati program odvijao se na zagrebačkom Cvjetnom trgu te nam je posebno drago što je i Merkur, sa svojim timom, mogao doprinijeti te sudjelovati u donaciji. 


I ovoga puta službena Merkurova maskota Happy dijelila je prolaznicima promotivne poklone i balone, a team iz Merkur Lifestylea oduševio je prolaznike sa chair massageom. 


Inače, ovo nije prva „ružičasta“ kampanja kojoj se Merkur osiguranje priključilo. Početkom mjeseca Merkur je dao i svoj #PinkyPromiss, u sklopu kampanje koja podiže svijest o prevenciji i važnosti ranog otkrivanja raka dojke. 


Zahvaljujemo glavnom organizatoru, Story magazinu i Adria media, što su nam omogućili sudjelovanje u ovoj hvalevrijednoj kampanji.  
Merkur osiguranje svakako će nastojati i dalje doprinositi ovakvim i sličnim projektima, i to tijekom cijele godine kroz vlastite preventivne programe, kako se svijest o ovoj bolesti ne bi bazirala samo na jednom mjesecu u godini. 


Kontakt za medije:
Ivana Maksimov Ivanković
Stručnjak za odnose s javnošću
T: +385 1 6308-320
M: +385 91 444 5269
ivana.maksimovivankovic@merkur.hr


                                                       

                                                    

 

                                


Preuzmite priopćenje za medije

Fotografija 1

Fotografija 2

Fotografija 3

Fotografija 4

Fotografija 5

Fotografija 6

Fotografija 7

Fotografija 8