Merkur osiguranje sudjelovalo na Mindful leadership konferenciji

Merkur osiguranje sudjelovalo na Mindful leadership konferenciji

 

Merkur osiguranje, zajedno sa svojim Merkur Lifestyle timom, sudjelovalo je jučer na Mindful leadership konferenciji, koja se održala u Branimir centru u Zagrebu.

Konferencija je okupila brojne stručnjaka i uspješne poduzetnike koji su primjer uspješnog i svjesnog vodstva.

O vještinama pravog leadera i o svemu potrebnom za uspješno vođenje dva različita tima, te zašto je Merkur poseban u svojim programima prevencije koje organizira za klijente, ali i svoje zaposlenike, na panelu je govorila i direktorica marketinga Merkur osiguranja – Tamara Aye, koja je uručila i jednu od nagrada – luksuzni tretman masaže i opuštanja u svojem Merkur Lifestyle wellness centru.

Dodatno opuštanje od stresa, u pauzama između predavanja, osigurao je tim Merkur Lifestyle wellbeing centra sa svojim chair massagama koje su uvjerljivo jedan od najboljih metoda opuštanja i relaksacije. Nešto što je potrebno i onim najuspješnijim leaderima među nama.

Biti dio mindful leadership konferencije bila je čast i zadovoljstvo za #teammerkur koji će i dalje nastojati, kroz svoj management, pružati uspješno i svjesno vodstvo, ali i u svojim redovima zaposlenika stvarati i nove leadere, jednako uspješne i svjesne. 

 

                                         

                                                                

 


Kontakt za medije:
Ivana Maksimov Ivanković
Stručnjak za odnose s javnošću
T: +385 1 6308-320
M: +385 91 444 5269
ivana.maksimovivankovic@merkur.hr