• SIGURNOST 500%Sigurni 500% uz pouzdanog partnera.

  Budite sigurni u svakome trenutku života!

  SIGURNOST 500%Sigurni 500%uz Merkur osiguranje

  U situaciji kada se dogodi nezgoda, nastaju dodatne financijske poteškoće za unesrećenog, ali i njegovu obitelj. Osim smanjenih prihoda radi nemogućnosti za rad, povećavaju se i potrebe za lijekovima i ostalim pomagalima koja će u takvoj situaciji olakšati svakodnevni život osobe.

  friends
 • SRETAN OSMIJEHSigurnost koja raste zajedno s Vašom djecom

  Nezgode se događaju u vrtiću, školi, u slobodno vrijeme. Ublažite posljedice prije nego nastanu!

  SRETAN OSMIJEHSigurnost koja rastezajedno s Vašom djecom

  Nezgode ne možemo spriječiti, ali policom osiguranja od nezgode, možemo ublažiti posljedice neželjenog događaja, kroz financijsku potporu koju osiguranje pruža i štiti naše najmanje. 
  Sretan osmijeh je osiguranje od posljedica nezgode i bolesti, a namijenjeno djeci i mladima do 18-te godine života.

  mother and child
 • Osiguranje od nezgodeZaštitite sebe i svoju obitelj.

  Reagirajte na vrijeme i osigurajte bezbrižnu budućnost!

  Osiguranje od nezgodePravovremena reakcija i spremnost na svaku situacijusu upravo ono što trebate za sigurnu budućnost.

  Uz osiguranje od nezgode Vi i Vaša obitelj možete biti osigurani 0-24 sata, bilo gdje se nalazili. Osigurajte si unaprijed manje troškova, budite spremni na svaku situaciju te na taj način ubrzajte i olakšajte vlastiti oporavak.

  Young woman
 • friends
 

Česta
pitanja

Što je osiguranje od nesretnog slučaja (nezgode)?

Osiguranje od nesretnog slučaja (nezgode) nudi osiguranicima zaštitu u slučaju nezgode. Nesretnim slučajem (nezgodom) se u smislu uvjeta osiguranja uvjeta smatra svaki iznenadan i o volji osiguranika nezavisan događaj koji djelujući uglavnom izvana i naglo na tijelo osiguranika izaziva posljedice.

Tko je korisnik osiguranja od nesretnog slučaja?

Korisnik je sam osiguranik osim ako ugovorom nije drugačije određeno.

Koje vrste osiguranja od nesretnog slučaja (nezgode) se mogu ugovoriti u Merkuru?

U Merkuru se može ugovoriti: osiguranje nezgode za pojedinca, osiguranje djece od posljedica nesretnog slučaja ili bolesti, kolektivno osiguranje od nezgode

Koja pokrića se mogu ugovoriti kod osiguranja od nesretnog slučaja (nezgode)?

Ovisno o programu moguće je ugovoriti slijedeća pokrića ili pakete pokrića: slučaj smrti uslijed nesretnog slučaja, slučaj smrti uslijed prometne nezgode, slučaj trajnog invaliditeta nastalog od posljedica nesretnog slučaja, jednokratna naknada za slučaj težih ozljeda uslijed nesretnog slučaja, naknada za liječenje zbog prijeloma kostiju, naknada za slučaj prijeloma kostiju, naknada bolničke dnevnice za slučaj boravka u bolnici uslijed nesretnog slučaja, slučaj nastanka kritičnih stanja zbog nesretnog slučaja, kao dodatno pokriće može se ugovoriti i rentna naknada za slučaj invaliditeta većeg od 50%

Važi li osiguranje od nesretnog slučaja (nezgode) u inozemstvu?

Osiguranje nezgode vrijedi u cijelom svijetu

Može li se osiguranje od nesretnog slučaja (nezgode) ugovoriti uz osiguranje života?

Osiguranje od nesretnog slučaja (nezgode) za pojedinca se može ugovoriti kao dopunsko osiguranje uz životno osiguranje. Također osiguranik uz svoje životno osiguranje može kao dopunsko osiguranje ugovoriti Dopunsko osiguranje djece osiguranika od posljedica nesretnog slučaja (nezgode).

Koja pokrića se mogu ugovoriti kod osiguranja djece od nezgode u programu Sretan osmijeh?

Mogu se ugovoriti bolnička naknada za slučaj bolesti i nezgode, lom kosti i lom zuba uslijed nezgode, troškovi pogreba uslijed smrti uslijed nezgode i trajna invalidnost uslijed nezgode.