Nezgoda_header

Leisure time

Osiguranje od nezgode

Biram sigurnost na svakom koraku

Nezgode nažalost ne možemo spriječiti, ali policom osiguranja od nezgode možemo ublažiti posljedice kroz financijsku potporu koju pruža osiguranje.

Za potpunu zaštitu u svakom trenutku, na raspolaganju Vam je naš program Sigurnost 500%, a za sigurnost koja raste s Vašom djecom kreirali smo Sretan osmijeh - policu osiguranja od nezgode za naše najmlađe. Široki spektar mogućnosti naših polica, omogućuje Vam pokrića prilagođena Vašim potrebama.

Nastavite živjeti svoj život bezbrižno i financijski neovisno, čak i u slučaju nezgode uz Merkur osiguranja od nezgode!

Nezgoda_cardgrid


Nezgoda_faq

Česta pitanja

 • Što je osiguranje od nesretnog slučaja (nezgode)?
  add close

  Osiguranje od nesretnog slučaja (nezgode) nudi osiguranicima zaštitu u slučaju nezgode. Nesretnim slučajem (nezgodom) se u smislu uvjeta osiguranja uvjeta smatra svaki iznenadan i o volji osiguranika nezavisan događaj koji djelujući uglavnom izvana i naglo na tijelo osiguranika izaziva posljedice.

 • Koje je vrste osiguranja od nezgode moguće ugovoriti?
  add close

  U Merkur osiguranju moguće je ugovoriti osiguranje nezgode za pojedinca, osiguranje djece od posljedica nesretnog slučaja ili bolesti, kolektivno osiguranje od nezgode.

 • Koja pokrića se mogu ugovoriti kod osiguranja od nesretnog slučaja?
  add close

  Ovisno o programu moguće je ugovoriti sljedeća pokrića ili pakete pokrića: slučaj smrti uslijed nesretnog slučaja, slučaj smrti uslijed prometne nezgode, slučaj trajnog invaliditeta nastalog od posljedica nesretnog slučaja, jednokratna naknada za slučaj težih ozljeda uslijed nesretnog slučaja, naknada za liječenje zbog prijeloma kostiju, naknada za slučaj prijeloma kostiju, naknada bolničke dnevnice za slučaj boravka u bolnici uslijed nesretnog slučaja, slučaj nastanka kritičnih stanja zbog nesretnog slučaja. Kao dodatno pokriće može se ugovoriti i rentna naknada za slučaj invaliditeta većeg od 50%. 

 • Jesu li osiguranjem od nesretnog slučaja pokrivene i nezgode u inozemstvu?
  add close

  Osiguranje nezgode vrijedi u cijelom svijetu.

 • Može li se osiguranje od nezgode ugovoriti uz životno osiguranje?
  add close

  Osiguranje od nesretnog slučaja (nezgode) za pojedinca se može ugovoriti kao dopunsko osiguranje uz životno osiguranje. Također, osiguranik uz svoje životno osiguranje može kao dopunsko osiguranje ugovoriti Dopunsko osiguranje djece osiguranika od posljedica nesretnog slučaja.