Merkur osiguranje otvorilo još jednu poslovnicu na splitskoj adresi

Merkur osiguranje otvorilo još jednu poslovnicu na splitskoj adresi

U širem centru grada Splita otvorena je nova poslovnica Merkur osiguranja. Uz dosadašnju već poznatu poslovnicu na adresi Trg hrvatske bratske zajednice 3 A, klijentima će usluge Merkur osiguranja biti dostupne na još jednoj splitskoj adresi – Ulici Hrvatske mornarice 1B. 


Otvorenje poslovnice svečano je obilježeno i dolaskom člana Uprave Merkur osiguranja koji se osvrnuo na proteklu godinu, odlične rezultate i nastavak poslovnog širenja kao što je povećanje broja poslovnica. 


Otvaranje još jedne poslovnicu u gradu Splitu rezultat je sve većeg interesa i potražnje upravo od strane Merkurovih klijenata, što je objasnio i sam član Uprave za prodaju i marketing Krešimir Limpić: „Proteklih godina bilježimo u Splitu i okolici sve bolje prodajne rezultate, što je rezultiralo rastom našeg splitskog prodajnog tima te se samim time i potreba za još jednim poslovnim prostorom nametnula kao jedino i najbolje rješenje za naš, skoro pa udvostručen, prodajni tim ovdje u Splitu.“


U Merkur osiguranju velika se pažnja, osim kvaliteti samih proizvoda, posvećuje upravo uređenju samih poslovnica. Stoga se sve Merkurove poslovnice uređuju u skladu s filozofijom brenda u kojoj je čovjek, odnosno klijent, uvijek u fokusu i na prvom mjestu. Isto tako je i nova poslovnica u Splitu uređena prema najnovijim trendovima struke. 


„Klijenti, unatoč digitalizaciji, i dalje traže iskustvo fizičkog kontakta s našim prodajnim zastupnicima, naročito kad su u pitanju osiguranja i financije. Naša želja je da, se svi naši klijenti, kada dođu u naše poslovnice, osjećaju ugodno, opušteno i, najvažnije, sigurno“, nadodala je Daniela Mikulić, direktorica prodaje Merkur osiguranja.


Klijenti novu poslovnicu na adresi Ulica Hrvatske mornarice 1B mogu posjetiti već danas, a oni koji to učine do 31.3. mogu ostvariti i različite pogodnosti kao što je popust na health4me Premium dodatno zdravstveno osiguranje.*
S otvorenjem nove poslovnice Merkur osiguranje nastavlja širiti svoje poslovanje i ostvarivati poslovne ciljeve. Posljednjih godina, zahvaljujući kvaliteti programa i konkurentnosti, Merkur osiguranje ostvaruje brz rast privatnih zdravstvenih osiguranja pružajući tako svojim klijentima cjelokupnu zaštitu.


Merkur osiguranje prepoznat je po svojem individualnom pristupu svakom klijentu i kreiranju najboljeg rješenja prilagođenog određenom trenutku. Stalne inovacije omogućuju da klijenti budu uvijek najbolje osigurani, a fleksibilnost i individualni pristup jamac su obostranog trajnog zadovoljstva. Merkur osiguranje pozicioniralo se tako kao pouzdan partner za budućnost čija priča počinje već danas.  
 


                               

                               


Preuzmite priopćenje za medije

Fotografija 1

Fotografija 2

Fotografija 3

Fotografija 4

Fotografija 5


Kontakt za medije:
Ivana Maksimov Ivanković
Stručnjak za odnose s javnošću
T: +385 1 6308-320
M: +385 91 444 5269
ivana.maksimovivankovic@merkur.hr