Merkur na Greencajtu

Merkur osiguranje kao jedan od sudionika Greencajt festivala

 

Greencajt je prvi ugljično neutralan festival koji svake godine okuplja inspirativne govornike iz područja ekologije i održivosti, a sve s jednim zajedničkim ciljem – suočavanja i savladavanja zelenih globalnih izazova.

Ovo godine jedan od ponosnih sponzora je i Merkur osiguranje koji je, sa svojim timom, tijekom sva tri dana trajanja festivala svim posjetiteljima omogućio da zaigraju kolo sreće i osvoje neke od vrijednih nagrada.

Ovogodišnji program Greencajt festivala sadržavao je nikad bogatije i konkretnije panelske rasprave te nam je iznimno zadovoljstvo što je, na panelu „Green slap što u njem’ znači moja mala kap?“ sudjelovao i predsjednik Uprave Merkur osiguranja Marko Klemenčič. 

Kako društvo za osiguranje može doprinijeti održivosti, o proizvodu Merkur Zelena budućnost koji je kombinacija životnog osiguranja i ulaganja u investicijske fondove certificiran austrijskim Ecolabelom za održive financijske proizvode, o projektima koje provodimo, a doprinose održivom poslovanju i društvenoj odgovornosti kompanija prema zajednici, o svemu tome i još više govorio je predsjednik Uprave Marko Klemenčič, zajedno s ostalim stručnim imenima iz područja održivosti i društvene odgovornosti. 

Greencajt je i ove godine donio pregršt ideja kako zelene vizije pretvoriti u stvarnost te postavio mnoga pitanja za sljedeću godinu i novi festival.

Datum: 27.5.2024.

 

 

  

Kontakt za medije:
Ivana Maksimov Ivanković
Stručnjak za odnose s javnošću
T: +385 1 6308-320
M: +385 91 444 5269
ivana.maksimovivankovic@merkur.hr