2019

Novosti

25.5.2019.
Aktivne Vodice

Vodice će po prvi puta u sklopu projekta Aktivna Hrvatska vježbati i to uz Asju Petersen, jednu od naših najpoznatijih trenerica. Ovoga puta okupljenima će biti predstavljena Focus Point tehnika vježbanja, a kako biste otkrili o čemu se radi, svratite na Trg hrvatskih mučenika u Vodicama u subotu 25. svibnja od 18 sati.  

 

25.5.2019. 
U zdravoj školi zdravi učenici

S učenjem o važnosti zdrave prehrane i redovite tjelesne aktivnosti potrebno je započeti od malih nogu. U sklopu projekta "U zdravoj školi zdravi učenici" posjetit ćemo Osnovnu školu Slave Raškaj u Ozlju. Osim razgibavanja i kratke tjelovježbe uz Renatu Sopek, za učenike smo pripremili i radionicu izrade zdravih smoothija, a za njihove roditelje kratku edukaciju o važnosti zdrave prehrane i doručka. Vidimo se u Ozlju u subotu 25. svibnja od 9 sati!

 

18.5.2019.
Merkur osiguranje u suradnji s Marvie health&wellness 

Lijepe i ugodne hotelske interijere rijetko povezujemo s liječenjem i zdravstvenim uslugama. Ipak, zahvaljujući health4me Premium programu dodatnog zdravstvenog osiguranja i fit4life preventivnom programu, Merkur osiguranje omogućava svojim korisnicima da obave sistematski ili drugi pregled u sklopu Marvie health&wellness hotela. 

Više informacija