Otvorena nova poslovnica na varaždinskoj adresi

Poslovni prostori po mjeri čovjeka koji oduševljavaju

Otvorena nova poslovnica na varaždinskoj adresi

Varaždin, 1.3.2022.

U širem centru grada Varaždina otvorena je nova, 17-ta, poslovnica Merkur osiguranja. Otvorenje poslovnice svečano je obilježeno promotivnim aktivnostima koje su se odvijale u centru grada. Službena maskota Merkur osiguranja „Happy“ prošetala se varaždinskim ulicama i podijelila prolaznicima promotivne letke i prigodne poklone povodom otvorenja.  

Nova poslovnica otvorena je kako bi klijentima u Varaždinu i Varaždinskoj županiji sve usluge Merkur osiguranja bile još dostupnije, a korištenje usluge jednostavnije. 
„Unatoč svim digitalnim trendovima klijenti žele imati mogućnost fizički doći u naše poslovnice i dobiti direktnu uslugu od strane naših savjetnika“, objasnio je član Uprave Krešimir Limpić. 

Prostor varaždinske poslovnice je, poput ostalih poslovnica, uređen moderno, a posebnost je i mali lounge dio, u kojem klijent može opušteno pričekati sastanak s prodajnim zastupnikom. Sve Merkurove poslovnice uređuju se u skladu s filozofijom brenda u kojoj je čovjek, odnosno klijent, uvijek u fokusu i na prvom mjestu. 
„Želja nam je da se naši klijenti, kada dođu u prostore Merkurovih poslovnica, osjećaju ugodno i opušteno. Da im svaka naša poslovnica bude mala oaza sigurnosti”, objasnila je Tamara Aye, direktorica marketinga Merkur osiguranja. „Neovisno o tome u kojem se gradu nalazimo, naša prodajna mjesta usklađeno komuniciraju brend i „Čudo života“ kao našu glavnu viziju i misiju“, nadodala je Aye. 

Klijenti novu poslovnicu na adresi Ulica Krešimira Filića 33 mogu posjetiti već danas, a oni koji to učine do 31.3. mogu ostvariti i različite pogodnosti kao što je popust na health4me Premium dodatno zdravstveno osiguranje.*
S otvorenjem nove poslovnice Merkur osiguranje nastavlja širiti svoje poslovanje i ostvarivati poslovne ciljeve. Posljednjih godina, zahvaljujući kvaliteti programa i konkurentnosti, Merkur osiguranje ostvaruje brz rast privatnih zdravstvenih osiguranja pružajući tako svojim klijentima cjelokupnu zaštitu. Prepoznati su po svojem individualnom pristupu svakom klijentu i kreiranju najboljeg rješenja prilagođenog određenom trenutku. 


Posebna pažnja usmjerava se na važnosti prevencije u očuvanju zdravlja. Taj preventivni aspekt Merkur osiguranje podiglo je na višu razinu otvorivši vrata Merkur Lifestyle Wellness centra kao centra koji svim svojim korisnicima na jednom mjestu pruža potpuno i cjelovito wellbeing iskustvo; te Polikliniku Wellife za internu medicinu te fizikalnu medicinu i fizikalnu terapiju.


Kontakt za medije:
Ivana Maksimov Ivanković
Stručnjak za odnose s javnošću
T: +385 1 6308-320
M: +385 91 444 5269
ivana.maksimovivankovic@merkur.hr


Preuzmite priopćenje za medije

Fotografija 1

Fotografija 2

Fotografija 3

Fotografija 4

Fotografija 5