Merkur na konferenciji "Žene i novac"

Merkur na konferenciji "Žene i novac"

Prva izvan Zagreba, a već 5. po redu Konferencija o novcu, poduzetništvu i investiranju održala se u petak 31.3.2023. u Splitu. Aktualne poduzetničke teme okupile su sudionice iz cijele Hrvatske, a osim o temama brendiranja i osobnog razvoja, govorilo se i o investiranju.
 
Zašto je osiguranje dobra investicija i na koje sve načine kroz osiguranje možete investirati u sebe, svoje zdravlje, ali i svoju budućnost govorila je Anamarija Đerek, voditeljica jednog od splitskih prodajnih timova. Uz dodatno zdravstveno osiguranje kao investiciju u zdravlje, Anamarija je predstavila i Merkur Zelenu budućnost, naš osigurateljni proizvod koji na inovativan način kombinira životno osiguranje s ulaganjem u investicijske fondove.
 
Zahvaljujemo oragnizatorima, portalu Žene i novac, što su nas prepoznali kao partnera. Važnost poticanja vidljivosti žena kroz osobni i poslovni razvoj te poticanje ulaganja od izrazite su nam važnosti i baš zato nas raduje što smo dobili priliku podruprijeti održavanje ove konferencije.
 


               

               

 


Preuzmite priopćenje za medije

Fotografija 1

Fotografija 2

Fotografija 3

Fotografija 4

Fotografija 5


Kontakt za medije:
Ivana Maksimov Ivanković
Stručnjak za odnose s javnošću
T: +385 1 6308-320
M: +385 91 444 5269
ivana.maksimovivankovic@merkur.hr