Girls running

fit4company
Partner je tu prije nego se nešto dogodi

Osiguranje i prevencija su dva vrlo slična pojma, međutim ipak ih je potrebno razlikovati. Osiguranje predstavlja spremnost i pomoć prilikom određenih događaja, dok se prevencijom neki događaj pokušava spriječiti ili ublažiti. Merkur osiguranje je razvilo razne usluge i programe koji Vas unaprijed podržavaju kako biste mogli što kvalitetnije uživati u životu. Osiguranje ili prevencija, samo je jedno važno - pripremite se unaprijed za bolju sadašnjost! 

Pogledajte inovativni preventivni program fit4company, a više detalja doznajte i u našem kratkom informativnom videu.

 

Zdravstveno osiguranje s atraktivnim uvjetima

health4business - investirajte u Vaše zaposlenike

Sklapanjem kolektivnog osiguranja health4business ostvaruju se razne pogodnosti za zaposlenike, ali i poslodavce. Na taj način možete investirati u zdravlje Vaših zaposlenika te ostvariti još bolje rezultate.

Nadopunite osiguranje Vaših zaposlenika i omogućite im razne pogodnosti poput privatnog liječenja, raznih specijalističkih pregleda te ono najvažnije, stvorite pozitivnu atmosferu na radnome mjestu! 

Za više informacija posjetite health4business

 

Merkur životno osiguranje

Osiguranje budućnosti

Životno osiguranje daje Vam mogućnost prilagodbe prema osobnim potrebama te na taj način stvara najbolji omjer sigurnosti i budućih dohodaka koji možete postići. Sklapanjem kolektivnog životnog osiguranja omogućujete Vašim zaposlenicima sigurnije mirovine sa znatno većim prinosima. Time pokazujete svoju brigu za zaposlenike te stvarate win-win situaciju u kojoj u najvećoj mjeri profitirate i Vi i Vaši zaposlenici.

Kolektivno životno osiguranje

Sklapanje kolektivnog životnog osiguranja po posebnim uvjetima omogućuje Vam da profitirate od dohodaka od kamata te udjela u dobiti. To je klasično osiguranje koje pruža sigurnost tijekom cijelog života. 

Možete se osigurati od smrtnog slučaja te možete biti sigurni da će ono što ste postigli u životu, također biti sigurno. Ukoliko u određenim okolnostima dođe do situacije u kojoj trenutno ne možete nastaviti plaćanje, možete zatražiti pauzu od plaćanja premije ili možete ranije pristupiti i povući Vaš udio u dobiti.  Kao pouzdan partner, nudimo mogućnost prilagodbe kroz život, a istovremeno se fokusiramo na stvaranje dugoročnih prihoda za budućnost.

U kolektivnom pristupu, životno osiguranje ima posebne uvjete za Vaše zaposlenike.

 

Osiguranje od nezgode

Vrlo je važno omogućiti sigurne radne uvjete kako bi se svi zaposlenici osjećali sigurno i zaštićeno. Kolektivno osiguranje od nezgode jamči Vašim zaposlenicima sigurnost tijekom radnog i u slobodno vrijeme.

Možete odabrati hoćete li osigurati određene skupine ili sve Vaše zaposlenike prema prilagođenim rješenjima ovisno o sektoru koji želite osigurati. Time omogućavate Vašim zaposlenicima dodatne povoljne uvjete prilikom sklapanja ugovora. 

 

Osigurajte Vaše poslovanje

Merkur osiguranje nudi široku paletu proizvoda kako biste mogli odabrati ono što najbolje odgovara zaštiti Vašeg poduzeća. Zajedničkim snagama je moguće kreirati rješenje idealno za potrebe poslovanja, kako biste očuvali sve što ste postigli.

Osiguranje poduzeća

Osiguranjem imovine poduzeća osigurajte se od iznenadnih opasnosti poput požara, oluje, krađe, poplave i slično. Osim toga, moguće je osigurati i suvremenije rizike kao što su osiguranje podataka, osiguranje raznih oblika odgovornosti, osiguranje manifestacija i mnogih drugih opasnosti. 

Više informacija

Osiguranje za mikro i male poduzetnike

Mali obrt – velika briga! Godine truda i rada mogu nestati u sekundi, a posljedice nenadanog slučaja mogu financijski značajno oštetiti poslovanje. S ciljem zaštite imovine mikro i malih poduzetnika kreirali smo Merkur Business Box. Odabirom optimalnog paketa, osigurajte svoj poslovni prostor, opremu i robu od rizika obuhvaćenih paketom i bezbrižno se posvetite klijentima.

Više informacija

Osiguranje od odgovornosti knjigovodstveno-računovodstvene djelatnosti i djelatnosti revizorskih tvrtki

Osiguranje pokriva opću odgovornost i odgovornost iz djelatnosti (profesionalnu odgovornost) što je potrebno kako bi se održalo stabilno poslovanje.

Više informacija