Kulinarska radionica na Grunteku kao završetak zajedničkog projekta

Kulinarska radionica na Grunteku kao završetak zajedničkog projekta

Merkur osiguranje na Gruntek vrtovima službeno je i svečano obilježilo završetak zajedničkog projekta i suradnje koja je spojila eko uzgoj, zaštitu okoliša i jednu humanitarnu akciju. Naime, početkom godine Merkur osiguranje je kroz dva zakupljena vrta na Grunteku, osiguralo skoro pa cjelogodišnju dostavu svježeg povrća Udruzi SOS Dječje selo Hrvatska.

Povodom svečanog obilježavanja završetka sezone na Grunteku su se okupili predstavnici Merkur osiguranja – Robert Vrca, predsjednik Uprave i članovi Uprave Krešimir Limpić i Marko Klemenčič, Daniela Mikulic, direktorica prodaje te marketing tim Tamara Aye, direktorica i Ivana Maksimov Ivanković.

#teammerkur tako je, zajedno s mladima iz SOS Dječjeg sela, odradio zadnju berbu povrća te zatim, kroz kulinarsku radionicu vođenu od strane kuhara Hrvoje Krajnović, od ubranog povrća, zajedničkim snagama, napravilo ukusan i zdrav obrok. 

Zajedničkim kuhanjem, nakon kojeg je sljedilo druženje i razmjena poklona, možemo reći da je ova hvalevrijedna suradnja zaokružena na najbolji i najukusniji način.

Hvala svim sudionicima na trudu i doprinosu, svatko od spomenutih bio je neophodan za realizaciju ovog projekta, s kojim svakako planiramo jednako uspješan nastavak i sljedeće godine.
 


                           

                           

 


Preuzmite priopćenje za medije

Fotografija 1

Fotografija 2

Fotografija 3

Fotografija 4

Fotografija 5

Fotografija 6

Fotografija 7


Kontakt za medije:
Ivana Maksimov Ivanković
Stručnjak za odnose s javnošću
T: +385 1 6308-320
M: +385 91 444 5269
ivana.maksimovivankovic@merkur.hr