OsigNezgoda_header

Accident insurance

Nezgoda

Osiguranje od nezgode

Želite li se osigurati od nezgode tijekom radnog vremena ili u slobodno vrijeme, djecu i obitelj ili Vas pak zanimaju kolektivna osiguranja, zajedno ćemo pronaći rješenje koje najbolje odgovara Vašim potrebama.

Uz Osiguranje od nezgode primajte određenu dnevnicu za dane provede u bolnici, pokrijte troškove liječenja, umanjite posljedice nezgode i ono što je najvažnije, zaštite svoju obitelj osiguravajući im sigurnu budućnost.

Budite bezbrižni u svakom koraku uz Merkur Osiguranje od nezgode.

OsigNezgoda_mogucnosti

Živite bezbrižno, prepustite se izazovima uz Osiguranje od nezgode

small/gv/sonderklasse_white

Bolnička naknada

do 36 eura dnevno
small/uv/unfallkosten_white

Troškovi uslijed

nezgode
small/gl/optional_white

Sigurnost

0-24 sata
small/gl/flexibel_white

Naknada

za liječenje

OsigNezgoda_links

OsigNezgoda_faq

Česta pitanja

 • Što je trajna invalidnost?
  add close

  Trajni invaliditet je potpuni ili djelomični gubitak dijelova tijela ili organa, trajni, potpuni ili djelomični gubitak funkcije organa, tijela ili pojedinih dijelova organa nakon završenog liječenja (u vrijeme kada je kod osiguranika s obzirom na ozljede i nastale posljedice nastupilo stanje ustaljenosti).

 • Što znači progresivna isplata u slučaju trajne invalidnosti do max 150% osigurane svote?
  add close

  Progresivna isplata u slučaju trajne invalidnosti znači da će Merkur isplatiti postotak od osigurane svote za slučaj trajne invalidnosti koji odgovara postotku trajne djelomične invalidnosti ako je zbog nesretnog slučaja (nezgode) nastupila trajna djelomična invalidnost osiguranika manja od 50%, odnosno ako je ukupan postotak trajne invalidnosti viši od 50%, tada se za svaki dio postotka invaliditeta koji je viši od 50% priznaje dvostruko, odnosno za 100% trajne invalidnosti Merkur će isplatiti 150% osigurane svote za trajnu invalidnost.

 • Može li se osiguranje od nezgode ugovoriti uz osiguranje života?
  add close

  Osiguranje od nesretnog slučaja (nezgode) za pojedinca se može ugovoriti kao dopunsko osiguranje uz životno osiguranje. Također osiguranik uz svoje životno osiguranje može kao dopunsko osiguranje ugovoriti Dopunsko osiguranje djece osiguranika od posljedica nesretnog slučaja (nezgode).

OsigNezgoda_case


Moglo bi Vas još zanimati

Mother and child playing

Sretan osmijeh

Sigurnost koja raste zajedno s Vašom djecom - Sretan osmijeh je osiguranje od posljedica nezgode i bolesti, a namijenjeno djeci i mladima do 18. godine života.

Više o Sretan osmijeh
Father and son

Merkur Zelena budućnost

Već od 30€ mjesečno ulažite u investicijske fondove! Za Vas smo kreirali policu osiguranja kojom kombinirate životno osiguranje sa zajamčenom svotom u slučaju smrti i ulažete u investicijske fondove. Investiranje za Vas provode stručnjaci, a na Vama je izbor ulagačke strategije.

Više o Zelenoj budućnosti
Woman reading a book

health4me Premium

Samostalno odlučujte o svome zdravlju uz Merkur health4me Premium dodatno zdravstveno osiguranje. Osnovni dio paketa omogućava Vam liječenje u privatnim zdravstvenim ustanovama do ugovorenog limita. Uz to, uključeni su paketi Nezgoda i Zdravlje Plus osiguranje u osnovnoj varijanti.

Više o dodatnom osiguranju