ONama_header

Global

Merkur osiguranje d.d.

Više od osiguravajućeg društva

Merkur osiguranje d.d. dio je Merkur Grupe, u kojem je matično društvo Merkur Versicherung Ag sa sjedištem u Grazu, Austrija. Svoja društva kćeri ima u Austriji, Sloveniji, Srbiji i Hrvatskoj.

U Merkur osiguranju usmjereni smo pružanju najbolje usluge i zaštite pojedincu, obitelji te poduzećima i kolektivima kroz osiguranje zdravlja, života i imovine naših klijenata.

Posebnu pažnju pridajemo redovitom kontaktu s osiguranicima, a inovativni proizvodi omogućuju da naši klijenti budu najbolje osigurani, dok je fleksibilnost jamac obostranog trajnog zadovoljstva.

ONema_erklarung


Zato što sam čudo života.

Za Merkur osiguranje čovjek je čudo života i to čudo ne poznaje granice. Čovjek nisu samo mišići i stanice - čovjeka čine snovi i ciljevi, ljubav i tuga, pobjede i porazi, blagostanje i sreća.

Merkur osiguranje osigurava sve navedeno. Mi razgovaramo s klijentima i pronalazimo rješenja prilagođena njihovim osobnim potrebama.

Poimanje ljudi i njihovih života kao čuda te rad za to čudo definira stav i srž brenda Merkur.

Merkur osiguranje - Zato što sam čudo života.

ONama_zwei spalten


Vaš prvi izbor za samoodređen život

Misija

Biti predvodnik u osmišljavanju najboljih osiguranja orijentiranih prema individualnim potrebama. Pružiti klijentu cjelovitu sigurnost u svim fazama života putem inovativnih osiguranja. Svojim uspješnim poslovanjem i ugledom najbolje promovirati Koncern Merkur.

Vizija

Biti vrhunski osiguravatelj u području zadovoljavanja svih potreba sigurnosti čovjeka.