Sigurnost500_header

Accident insurance

Nezgoda

Merkur Sigurnost 500%

Ne želimo se odreći aktivnog života, izbjegavajući aktivnosti kako nam se ne bi nešto dogodilo. Osiguranje od nezgode nas neće spasiti od raznih nesretnih slučajeva koji vrebaju iz ugla, no financijska sigurnost koju Merkur osiguranje od nezgode pruža, zasigurno će ublažiti posljedice, kada se nezgoda dogodi.

Budite 500% sigurni u svojoj avanturi života i provjerite mogućnosti koje Vam pruža Merkur Sigurnost 500%!

Sigurnost500_mogucnosti

Brojne mogućnosti koje Vam pruža Merkur Sigurnost 500%

small/uv/versicherungssumme_white

Isplata osigurane svote do 500 %

Isplata raste s postotkom utvrđene trajne invalidnosti sve do 500%

Jednokratna novčana naknada

U slučaju težih ozljeda kao posljedice nesretnog slučaja
small/uv/taggeld_white

Isplata bolničke dnevnice

Za svaki dan proveden u bolnici radi liječenja od posljedica nesretnog slučaja
small/uv/unfalltod_white

Zbrinutost obitelji

Isplata ugovorenog iznosa osiguranja za smrt uslijed nezgode te isplata dvostrukog ugovorenog iznosa osiguranja za smrt uslijed prometne nezgode
small/rs/patient_white

Prijelom kosti

Isplata naknade u slučaju prijeloma kosti
small/uv/spitalgeld_white

Naknada za bolničko liječenje

U slučaju potpunog prijeloma kosti

Sigurnost500_brochure

Merkur Sigurnost 500% letak

Sigurnost500_faq

Česta pitanja

 • Što je trajna invalidnost?
  add close

  Trajni invaliditet je potpuni ili djelomični gubitak dijelova tijela ili organa, trajni, potpuni ili djelomični gubitak funkcije organa, tijela ili pojedinih dijelova organa nakon završenog liječenja (u vrijeme kada je kod osiguranika s obzirom na ozljede i nastale posljedice nastupilo stanje ustaljenosti).

 • Što znači progresivna isplata u slučaju trajne invalidnosti do max 500%?
  add close

  Kada nastane osigurani slučaj, Merkur isplaćuje iznos koji je ugovoren tako da isplaćuje postotak od osigurane svote za slučaj trajne invalidnosti koji odgovara postotku djelomične trajne invalidnosti ako je zbog nesretnog slučaja nastupila djelomična trajna invalidnost manja od 30%, odnosno ako je zbog nesretnog slučaja nastupila djelomična trajna invalidnost veća od 30% tada se isplaćuje osigurana svota prema tablici progresije koja je dio ugovora s maksimalnom isplatom do 500% osigurane svote za slučaj 100% trajne invalidnosti.

 • U kojem slučaju mogu dobiti isplatu rente?
  add close

  Ukoliko je ugovoreno dopunsko pokriće rentne naknade u slučaju trajne invalidnosti veće od 50%, Merkur isplaćuje ugovorenu rentnu naknadu ako je kao posljedica nesretnog slučaja nastupila trajna invalidnost veća od 50% neovisno o životnoj dobi osigurane osobe i to kroz period od 5, 10 ili 20 godina, ovisno kako je ugovoreno.

 • Vrijedi li osiguranje od nezgode u inozemstvu?
  add close

  Osiguranje nezgode vrijedi u cijelom svijetu.

Sigurnost500_case


Moglo bi Vas još zanimati

Mother playing with her child

Sretan osmijeh

Sigurnost koja raste zajedno s Vašom djecom - Sretan osmijeh je osiguranje od posljedica nezgode i bolesti, a namijenjeno djeci i mladima do 18. godine života.

Više o Sretnom osmjehu
Young woman drinking hot beverage

Dopunsko osiguranje

Dopunsko zdravstveno osiguranje prvi je korak u brizi za zdravlje. Osim klasičnog pokrića participacije, otkrijte i našu DZO Plus policu koja Vam omogućava i korištenje kućne njege te ostvarivanje bolničke dnevnice.

Više o dopunskom osiguranju
Woman reading book

health4me Premium

Samostalno odlučujte o svome zdravlju uz Merkur health4me Premium dodatno zdravstveno osiguranje. Osnovni dio paketa omogućava Vam liječenje u privatnim zdravstvenim ustanovama do ugovorenog limita. Uz to, uključeni su paketi Nezgoda i Zdravlje Plus osiguranje u osnovnoj varijanti.

Više o dodatnom osiguranju