Zato što sam čudo života Pokreni video
 • health4me PremiumManje čekanja

  za ljepša iskustva!

  health4me PremiumZa Vaše zdravljesamo najbolje

  Zaštitite svoje zdravlje uz health4me Premium dodatno zdravstveno osiguranje. Zdravstvene usluge možete koristiti prema preporuci liječnika i do ugovorenog limita. Korištenje usluga kod naših ugovornih partnera u zemlji i inozemstvu za Vas besplatno organizira naš MedEasy servis, a ukoliko niste sigurni u dijagnozu, omogućujemo Vam drugo liječničko mišljenje. Policu health4me Premium unaprijedili smo uključivanjem basic paketa Zdravlje i Nezgoda Plus osiguranja, kojima ostvarujete pravo na naknadu u slučaju boravka u bolnici ili kirurške operacije te dodatnu sigurnost u slučaju neočekivanih događaja.

  woman reading
 • Dopunsko Premium osiguranjeBolji stil života za bolje sutra

  Osigurajte povoljnije najbolju medicinsku uslugu

  Dopunsko Premium osiguranjeIzaberite za sebePremium dopunsko i dodatno osiguranje

  Dopunsko Premium zdravstveno osiguranje omogućava Vam da ugovaranjem police dopunskog zdravstvenog osiguranja ostvarite ekskluzivan popust na health4me dodatno zdravstveno osiguranje. Uz to, popust se obračunava i za sklapanje našeg preventinog fit4life programa. Priuštite si osiguranje od pokrića troškova participacije i najbolju zdravstvenu skrb u poliklinikama u Hrvatskoj i inozemstvu.

  young woman
 • 7 D ProtektorSvih 7 dimenzija sigurnosti za Vas i Vaše dijete

  Kreiranje optimalne zaštite života i zdravlja u slučaju bolesti i nezgode, osiguranje djece te zaštita police.

  7 D Protektor7 dimenzija sigurnostiza Vas i Vaše dijete

  7D Protektor nudi optimalnu zaštitu u svakoj životnoj dobi i situaciji: za stabilnost, za budućnost, za život, za zdravlje, za slučaj nezgode, za djecu te za sigurnost police.

  child playing with camera
 • Merkur Zelena budućnostKombinacija ulaganja u investicijske fondove i životnog osiguranja

  Jednom policom objedinite investiranje i životno osiguranje za slučaj smrti te podržite ulaganja u ekološki prihvatljivo poslovanje.

  Merkur Zelena budućnostVaša kombinacijaulaganja i životnog osiguranja za slučaj smrti

  Već od 30€ mjesečno od sada možete ulagati u investicijske fondove! Za Vas smo kreirali policu osiguranja kojom kombinirate životno osiguranje sa zajamčenom svotom u slučaju smrti i ulažete u investicijske fondove. Uz Merkur Zelenu budućnost, investiranje za Vas provode stručnjaci, a na Vama je izbor ulagačke strategije.  

  father and son
 • MERKUR APLIKACIJADZO kartica, brza prijava odštetnih zahtjeva i ostvarivanje popusta

  Merkur digitalna iskaznica omogućuje korisnicima sve pogodnosti fizičke iskaznice!

  MERKUR APLIKACIJAMerkur AppZa pregršt pogodnosti

  Sam proces od preuzimanja aplikacije do dostupnosti digitalne iskaznice je vrlo jednostavan na Google Playu i App Storeu. Jednom kada je aplikacija preuzeta, potrebno je prijaviti se pomoću podataka dobivenih uz sklopljenu policu osiguranja, a koji se odnose na korisničko ime i lozinku. 

  Na taj način digitalna iskaznica postaje dostupna u svakom trenutku, zamijenjujući fizičku iskaznicu bilo gdje se nalazili. Sve što je potrebno učiniti prilikom korištenja je prikazati svoju digitalnu iskaznicu zdravstvenom djelatniku, bilo u ljekarni ili kod liječnika.

  woman using smartphone
 • mother and child

Rado ćemo se pobrinuti za Vas

Možete nas kontaktirati na sljedeći način:Možete nas kontaktirati na sljedeći način:

 • Kontakt obrazac

  Tražim individualnu ponudu

 • Besplatni info telefon

  Želim postaviti pitanje putem telefona

 • Kalkulator

  Želim informativni izračun premije osiguranja