Merkur health4me Premium dodatno zdravstveno osiguranje

Zdravlju dajem zeleno svjetlo

Čovjek je čudo i ništa nije vrijednije od njega i njegovog zdravlja. Zbog toga ovoga proljeća, u medijskoj kampanji za dodatno zdravstveno osiguranje, zdravlju dajemo zeleno svjetlo. 

Imajući na umu sve potrebe i izazove s kojima se danas susreće pojedinac, Merkur osiguranje se sa svojim health4me Premium dodatnim zdravstvenim osiguranjem pozicioniralo kao rješenje koje će zadovoljiti znatno viši stupanj zdravstvene zaštite, prilagođeno individualnim potrebama i željama svakog klijenta.

Čovjek, sa svojim snovima, planovima, ali i strahovima, zaslužuje nesmetano uživati u životu jer, život je dovoljno kompleksan i bez čekanja na liječničke preglede. Imajući na umu sve potrebe i izazove s kojima se danas susreće pojedinac, Merkur osiguranje sa svojim health4me Premium dodatnim zdravstvenim osiguranjem pozicioniralo se kao rješenje koje će zadovoljiti znatno viši stupanj zdravstvene zaštite, prilagođen individualnim potrebama i željama svakog klijenta. Jer ništa nije važnije od čovjekovog zdravlja i zato zdravlju dajemo zeleno svjetlo.

Dodatna zdravstvena zaštita nikad nije bila toliko važna kao danas kada je za većinu glavni prioritet imati učinkovitu i brzo dostupnu zdravstvenu zaštitu. Uz dodatno zdravstveno osiguranje Merkur osiguranja health4me Premium brigu o čovjekovom zdravlju dižemo na višu razinu. Merkur health4me Premium garantira veći stupanj zdravstvene zaštite, prilagođen individualnim potrebama i željama klijenta. Ovisno o odabranim paketima, s limitima od 300 do 2.000 eura, Merkurovo osiguranje pokriva troškove specijalističkih pregleda, dijagnostičkih obrada, laboratorijskih pretraga, fizikalne terapije, malih operacija te drugog liječničkog mišljenja i kućne njege. Merkurovim klijentima na raspolaganju su najbolji specijalisti i medicinske ustanova u Hrvatskoj i svijetu, a svoje zdravstvene probleme rješavaju brzo, bez gužvi i čekanja. Dodatno je moguće ugovoriti pakete Nezgoda i Zdravlje Plus osiguranje te Merkurove preventivne programe.

Kako bi svoje zdravlje što duže sačuvali od oboljenja treba ga na vrijeme i kontinuirano zbrinjavati. Već dugo nije dovoljno voditi brigu o zdravlju samo u slučaju oboljenja, nego proaktivnom promjenom načina života i životnog stila podići tu brigu na višu razinu. Merkurovo dodatno zdravstveno osiguranje, health4me premium, kroz svoje bogate preventivne programe fit4life omogućuje klijentima upravo spriječavanje mnogih oboljenja. Preventivni pregledi mogu uvelike poboljšati kvalitetu života te smanjiti troškove skupih liječenja. fit4life preventivni programi omogućavaju klijentima da, birajući između četiri ponuđena programa Classic, Fitness, Relax ili Food, koriste usluge sistematskog pregleda, wellnessa, fitness centra ili nutricionističkog savjetovanja. Zdrav život znači i održiv život. Tako na primjer prilikom odabira Food programa klijent prolazi kroz savjetovanje s nutricionistom i izradom Nutricionističkog programa u sklopu kojeg, osim o zdravoj prehrani, uči i o proizvodima koji su u skladu s okolišnim aspektima.

Merkurovi klijenti, koristeću Merkurovu aplikaciju, ostvaruju i brojne popuste kod Merkurovih Bonus partnera na usluge koje također pomažu očuvati zdravlje kao što su zdrava hrana, vježbanje u fitness centrima, wellness usluge, sportska odjeća, stomatološke i druge zdravstvene usluge, popusti za boravak u hotelima... Još jedna od pogodnosti je servis za dogovaranje pregleda MedEasey putem kojeg klijenti jednostavno ugovaraju preglede i preventivne programe koji su uključeni u health4me Premium. Putem MedEasey servisa moguće je korištenje usluga kod Merkur ugovornih partnera u zemlji i inozemstvu.

S Merkur osiguranjem korisnik samostalno odlučuje o svom zdravlju i uslugama koje želi, a istovremeno može neopterećeno uživati u svom životu.Datum: 14.5.2024.