Sensa dan 2023

Sensa wellbeing dan 2023

Fokus na prevenciju u sklopu Sensa wellbeing dana

Maksimir, 18.6.2023.

 

Važnost brige o svome zdravlju osvijestili su sudionici tradicionalog Sensa wellbeing dana, održanog u nedjelju 18.6.2023. u zagrebačkom Maksimiru. Sudionike je u Maksimiru dočekao i tim Merkur osiguranja, a na našem štandu imali su prilike zavrtiti koliko sreće i osvojiti jednu od simboličnih nagrada.
 
Za sve prolaznike, naša službena maskota Happy imala je najbolji recept za očuvanje zdravlja – besplatne osmjehe i zagrljaje. 
 
Kako je u Merkur osiguranju posebna pozornost usmjerena na prevenciju, za sudionike Sensa dana osigurali smo i pilates pod vodstvom trenerice našeg Merkur Lifestyle wellness centra. Na taj način, osim kroz programe dodatnog zdravstvenog osiguranja, potičemo i proaktivnu promjenu načina života i životnog stigla.
 
U sklopu Sensa dana održana je i dodjela Sensa Loves nagrada. Izbor Sensa Loves specifičan je po tome što je lišen kompetencije, a ističe praksu stvaranja kvalitetnih i jedinstvenih proizvoda. Merkur osiguranje prepoznato je u kategoriji Sensa Loves Wellbeing kao osiguranje koje je čovjekovu dobrobit podiglo na višu razinu i kroz preventivne #fit4life programe u sklopu dodatnog zdravstvenog osiguranja i Merkur Lifestyle wellbeing centar podiglo preventivnu komponentu na višu razinu. Nagradu Sensa Loves Wellbeing za Merkur osiguranje preuzela je Tamara Aye, direktorica Službe marketinga.
 
Veselimo se sljedećoj prilici za wellbeing druženje, a atmosferu iz Maksimira donosimo na fotografijama.

 

 

Foto: Mirko Janković i Marko Šivak