Otvorenje poslovnice u Puli

Otvorenje nove Merkur poslovnice u Puli

Kako bi klijentima u Puli i okolici sve usluge Merkur osiguranja bile još dostupnije, a korištenje usluge jednostavnije, otvorena je poslovnica u širem centru grada.

Otvorenje poslovnice svečano je obilježeno promotivnim aktivnostima koje su se odvijale u centru grada i ispred same poslovnice. 
Službena maskota Merkur osiguranja, prigodnog imena Happy, prošetala se ulicama Pule i podijelila prolaznicima promotivne letke i prigodne poklone povodom otvorenja. Osim susreta s Happy maskotom, koja već svojom pojavom mami osmijeh na lice, prolaznici su imali priliku iskušati svoju sreću i zavrtiti kolo sreće u kojem je svako polje bilo dobitno.

Na predstavljanju nove poslovnice prisustvovala je Uprava Merkur osiguranja, Marko Klemenčič, predsjednik Uprave te Krešimir Limpić, član Uprave, kao i direktorica prodaje Daniela Mikulic te prodajni voditelji i zastupnici.

Prostor nove poslovnice je, poput ostalih poslovnica, uređen moderno i u skladu s filozofijom brenda u kojoj je čovjek, odnosno klijent, uvijek u fokusu i na prvom mjestu. Klijenti novu poslovnicu na adresi Dalmatinova ulica 2 mogu posjetiti već danas, a oni koji to učine do 17.3.2024. mogu ostvariti i različite pogodnosti. 

Datum: 20.2.2024.

  

 


Kontakt za medije:
Ivana Maksimov Ivanković
Stručnjak za odnose s javnošću
T: +385 1 6308-320
M: +385 91 444 5269
ivana.maksimovivankovic@merkur.hr