Mojizbor_header

Woman sitting in hausehold

Život

Moj izbor

Netko bira sigurnost obitelji, netko stabilnost za mirovinu, a netko sve. Sve je stvar izbora, koji Vam pružamo uz policu životnog osiguranja Moj izbor.

Merkur Moj izbor je tradicionalno životno osiguranje. Prema osobnim potrebama kreira se polica koja na najbolji način pokriva potrebe za sigurnošću.

Ostvarite sigurnost za ostvarenje svojih snova uz Merkur Moj izbor!

Mojizbor_mogucnosti

Prednosti Merkur Moj izbor životnog osiguranja

medium/uv/versicherungssumme_white

Stabilnost

medium/gl/angehoerige_white

Zaštita obitelji

medium/uv/absicherung_white

Osobna sigurnost

medium/gl/lebenszyklusmodell_white

Fleksibilnost

MojIzbor_letak

Merkur Moj izbor letak

Mojizbor_links2

MojIzbor

Česta pitanja

  • Koja se pokrića mogu ugovoriti uz dopunsko osiguranje od nesretnog slučaja kod ove tarife?
    add close

    Uz Dopunsko osiguranje od nesretnog slučaja unutar ove tarife može se ugovoriti smrt uslijed nezgode, trajna invalidnost uslijed nezgode, dnevna naknada za boravak u bolnici uslijed nezgode, naknada za prijelom kosti uslijed nezgode te dopunska pokrića rentne naknade za slučaj trajnog invaliditeta većeg od 50% u trajanju od 10 godina i/ili osiguranje za slučaj nastanka kritičnih stanja uslijed nesretnog slučaja.

  • Kada je moguća promjena dinamike plaćanja?
    add close

    Promjenu je moguće zatražiti u bilo kojem trenutku trajanja osiguranja, ali datum promjene ovisi o danu glavnog dospijeća. Na primjer, ako je način plaćanja mjesečni, promjena u godišnji način plaćanja se može napraviti s danom glavnog dospijeća ugovora, a za razdoblje od datuma promjene do glavnog dospijeća bit će obračunata prorata premije.

MojIzbor_case


Moglo bi Vas još zanimati

Mother and child

Merkur 7D Protektor

Program 7D Protektor nudi kreiranje optimalne zaštite života i zdravlja u slučaju bolesti i nezgode, osiguranje djece te zaštitu police u slučaju dužeg bolovanja i gubitka posla!

Više o 7D Protektoru
Woman reading book

health4me Premium

Samostalno odlučujte o svome zdravlju uz Merkur health4me Premium dodatno zdravstveno osiguranje. Osnovni dio paketa omogućava Vam liječenje u privatnim zdravstvenim ustanovama do ugovorenog limita. Uz to, uključeni su paketi Nezgoda i Zdravlje Plus osiguranje u osnovnoj varijanti.

Više o dodatnom osiguranju