Merkur putno osiguranje

Snježne radosti Vas čekaju

Za bezbrižne zimske praznike ugovorite putno zdravstveno osiguranje

Bez obzira planirate li odlazak na skijanje ili neku od omiljenih zimskih destinacija, kofer, putovnica i polica putnog zdravstvenog osiguranja sve što Vam je potrebno za bezbrižan polazak.  

O sigurnosti tijekom putovanja rijetko razmišljamo unaprijed ili se, još češće, vodimo onom „ništa se neće dogoditi“. Ipak, važno je osvijestiti razlike u zdravstvenim sustavima te visinu troškova liječenja u inozemstvu. Kako lijepe uspomene s putovanja ne bi zasjenili dodatni troškovi, financijsku bezbrižnost osigurajte putnim zdravstvenim osiguranje. 

Polica Merkur putnog zdravstvenog osiguranja uključuje pokriće troškova liječenja uslijed bolesti i nezgode, kao i financijsku pomoć prilikom organizacije povratka kući. Uz dnevno putno osiguranje, moguće je ugovoriti i dodatna pokrića – osiguranje od nezgode te osiguranje gubitka prtljage. 

Za sve one koji putuju češće, praktično je ugovoriti našu policu godišnjeg putnog osiguranja. Polica vrijedi za neograničen broj putovanja, pod uvjetom da jedno putovanje nije duže od 28 dana, a po svakom putovanju limit pokrića je čak 38.500€ za usluge hitne medicinske pomoći u slučaju nezgode ili bolesti te organizaciju povratka kući. 

Pokrića Merkur putnog zdravstvenog osiguranja vrijede u cijelom svijetu, a svoju policu ugovorite u nekoliko koraka putem našeg webshopa.

Putujte sigurno i bezbrižno uz Merkur putno zdravstveno osiguranje! 


Datum: 5.1.2023.

Webshop