Merkur osiguranje na Sensa Wellbeing danu oduševio prolaznike svojom bogatom i raznolikom ponudom

Merkur osiguranje na Sensa Wellbeing danu oduševio prolaznike svojom bogatom i raznolikom ponudom

 

U parku Maksimir održan još jedan Sensa Wellbeing dan na kojem, već tradicionalno, sudjeluje i Merkur osiguranje sa svojim stručnim timom.
Ovaj najveći festival zdravlja, vitalnosti i ljepote na otvorenom, u organizaciji Sensa magazina, odražava istinsku viziju i misiju Merkur osiguranja – zdravlje čovjeka i njegovo očuvanje, kako fizičko tako i ono mentalno, mora biti beskompromisno na prvome mjestu. 


Tako su i ove godine djelatnici Merkur osiguranje odgovarali na pitanja zainteresiranih o najboljim opcijama osiguranja, prilagođenih upravo njihovim potrebama, te su prezentirali sve novitete Merkurove bogate ponude.


Osim tima Merkur osiguranja, na eventu su djelatnici Merkurove Poliklinike Wellife prolaznicima mjerili šećer i tlak, a zbog mogućnosti isprobavanja chair massage-a Merkur Lifestyle wellness centra, red zainteresiranih prolaznika samo je rastao. 
Za posebno veselje ipak je najviše bila zaslužna službena maskota Merkur osiguranja, prikladnog imena Happy, koji je dijelio svima omiljene balone i ostale prigodne poklone te izmamio osmijehe na lica, naročito kod onih najmlađih.


Merkur osiguranje ponosan je sudionik Sensa wellbeing evenata s obzirom na to da su wellbeing i istinska briga za čovjeka za Merkur ono najvrjednije – istinsko Čudo života. 


Kontakt za medije:
Ivana Maksimov Ivanković
Stručnjak za odnose s javnošću
T: +385 1 6308-320
M: +385 91 444 5269
ivana.maksimovivankovic@merkur.hr


  

  


Preuzmite priopćenje za medije

Fotografija 1

Fotografija 2

Fotografija 3

Fotografija 4

Fotografija 5