Merkur osiguranje sudjelovalo na Mindful leadership konferenciji

 

Merkur osiguranje, zajedno sa svojim Merkur Lifestyle timom, sudjelovalo je jučer na Mindful leadership konferenciji, koja se održala u Branimir centru u Zagrebu.

Konferencija je okupila brojne stručnjaka i uspješne poduzetnike koji su primjer uspješnog i svjesnog vodstva.

O vještinama pravog leadera i o svemu potrebnom za uspješno vođenje dva različita tima, te zašto je Merkur poseban u svojim programima prevencije koje organizira za klijente, ali i svoje zaposlenike, na panelu je govorila i direktorica marketinga Merkur osiguranja – Tamara Aye, koja je uručila i jednu od nagrada – luksuzni tretman masaže i opuštanja u svojem Merkur Lifestyle wellness centru.

Dodatno opuštanje od stresa, u pauzama između predavanja, osigurao je tim Merkur Lifestyle wellbeing centra sa svojim chair massagama koje su uvjerljivo jedan od najboljih metoda opuštanja i relaksacije. Nešto što je potrebno i onim najuspješnijim leaderima među nama.

Biti dio mindful leadership konferencije bila je čast i zadovoljstvo za #teammerkur koji će i dalje nastojati, kroz svoj management, pružati uspješno i svjesno vodstvo, ali i u svojim redovima zaposlenika stvarati i nove leadere, jednako uspješne i svjesne. 

 

                                         

                                                                

 


Kontakt za medije:
Ivana Maksimov Ivanković
Stručnjak za odnose s javnošću
T: +385 1 6308-320
M: +385 91 444 5269
ivana.maksimovivankovic@merkur.hr