Kampanja koja je spojila zaštitu okoliša s humanitarnom akcijom

Kampanja koja je spojila zaštitu okoliša s humanitarnom akcijom

 

Početkom godine Merkur osiguranje započelo je jedan hvalevrijedan projekt na koji su iznimno ponosni jer je riječ o kampanji koja je spojila zaštitu okoliša s jednom humanitarnom akcijom. Merkur je tako zakupio dva vrta na Grunteku, eko vrtovima nedaleko Zagreba, a posađeno povrće donirao Udruzi SOS – Dječje selo Hrvatska. 


Kroz ovu kampanju Merkur osiguranje osiguralo je skoro pola godine kontinuirane dostave svježeg povrća ravno na adresu SOS Dječjeg sela, a jednu od dostava odradio je i sam tim Merkur osiguranja. Ovoj osobnoj dostavi najviše su se veselili oni najmlađi, kojima je povrće i namijenjeno. Hvala djelatnicima SOS Dječjeg sela na gostoprimstvu i ovoj prekrasnoj suradnji. 


Osim u dostavi, povodom službenog otvorenja projekta, Uprava Merkur osiguranja Robert Vrca, Krešimir Limpić i Marko Klemenčič zajedno s marketing timom, sudjelovali su i u samoj sadnji prvog povrća u vrtovima. 


Zakupljene vrtove, a time i bogati izbor povrća, osigurale su prodane police Zelena budućnost - životno osiguranje, koje kombinira ulaganje u razvoj održivih rješenja i u zelene obnovljive izvore energije. 
„ Željeli smo povezati Merkur Zelenu budućnost, inovativno životno osiguranje koje objedinjuje sigurnost životnog osiguranja s brigom za sigurnu budućnost održivog zelenog svijeta, s humanitarnom akcijom koja će pomoći onima kojima je to uistinu potrebno, a opet da cijeli projekt bude u aspektu očuvanja okoliša”, objasnio je na predstavljanju projekta član Uprave Krešimir Limpić. 


Inače Merkur osiguranje, čija je jedna od dvije službene boje brenda upravo zelena, ističe se po svojim društveno odgovornim inicijativama.

 

                          

                          

 

                       

 


Kontakt za medije:
Ivana Maksimov Ivanković
T: +385 1 6308-320
M: +385 91 444 5269
ivana.maksimovivankovic@merkur.hr


Priopćenje za medije

Fotografija 1

Fotografija 2

Fotografija 3

Fotografija 4

Fotografija 5

Fotografija 6

Fotografija 7

Fotografija 8

Fotografija 9

Fotografija 10

Fotografija 11

Fotografija 12