Merkur osiguranje i Sensa održali prvi Pop Up Event #LiveLife

Merkur osiguranje i Sensa održali prvi Pop Up Event #LiveLife

 

U želji za okupljanjem snažnih žena iz različitih poslovnih sfera, autentičnih osobnih afiniteta u vezi s relevantnim temama poput brige o sebi i zdravlju, ravnoteži poslovnog i privatnog te osobnih izazova i nadilaženja prepreka, Merkur osiguranje, u suradnji sa Sensa magazinom, održao je prvi POP-UP event - Sensa Life Live. 


Tema prvog panela, održanog u Merkur Lifestyle centru u Zagrebu, bila je zdravlje, odnosno „Personalizirani healthy lifestyle“, o čemu je glavna urednica Sense Izabela Vrtar razgovarala sa ženama koje žive svoje tijelo i svoj duh na mudar način.
One su Maja Brekalo, food blogerica i autorica uspješnih plant based kuharica, Jana Fabijanić, pjevačica, voditeljica i event manager, Jelena Orešković Atabeyki, instruktorica pilatesa i facial workouta, Karmen Matković Melki, nutricionistica te Tamara Aye, direktorica sektora marketinga Merkur osiguranja. 


Briga o sebi i svom zdravlju podrazumijeva i prirodnu i promišljenu njegu o tijelu, stoga je sudionicama panela i gošćama prezentirana Vinoble kozmetika koja se bazira na antioksidativnom djelovanju grožđa, a koja je dostupna u Merkur Lifestyle centru te unutar Lifestyle beauty tretmana. 
Gošće panela imale su priliku uživati i u bogatoj ponudi zdravih pripravaka i zalogajčića, a opuštanje na kraju panela osigurala je maserka Merkur Lifestyle wellness centra zahvaljujući kojoj se red za chair massage samo povećavao.


Sudionice su panel završile sa zajedničkim zaključkom: „Osvještavanje vlastitog recepta za zdrav i uravnotežen život naša je dužnost i potreba, uz koju, ne samo da postajemo putnice kroz vrijeme koje se pomlađuju, već i najbolje verzije sebe“.


Kontakt za medije:
Ivana Maksimov Ivanković
Stručnjak za odnose s javnošću
T: +385 1 6308-320
M: +385 91 444 5269
ivana.maksimovivankovic@merkur.hr


Izvor: sensa.story.hr
Fotografije: Dražen Kokorić/ Sensa


                                


Preuzmite priopćenje za medije

Fotografija 1

Fotografija 2

Fotografija 3

Fotografija 4

Fotografija 5