Merkur aplikacija i Moj Merkur su jedno

Spojili smo Merkur aplikaciju i Moj Merkur portal

Sve informacije o ugovorenim policama od sada su dostupne u Merkur aplikaciji

Kako bismo korištenje usluga vezanih za ugovorene police osiguranja učinili što jednostavnijim i pristupačnijim za naše korisnike, spojili smo Merkur aplikaciju i portal za klijente Moj Merkur*

Tako od sada Merkur aplikacija nudi nove mogućnosti. Uz dosadašnju opciju prijave štete za dopunsko i dodatno zdravstveno osiguranje, klijenti će u Merkur aplikaciji moći pregledati i relevantne informacije o aktivnim policama osiguranja. Naravno, na raspolaganju im ostaje i mogućnost korištenja digitalne iskaznice za dopunsko osiguranje, kao i korištenje pogodnosti Merkur Bonus programa. 


Prijavite se u Merkur aplikaciju i isprobajte nove funkcionalnosti

 1. Preuzmite ili ažurirajte Merkur aplikaciju
  Merkur aplikaciju moguće je preuzeti na Google Play ili App Storeu. Svi koji aplikaciju imaju na svojim mobilnim uređajima, kako bi koristili nove značajke, moraju je ažurirati. 
   
 2. Registracija
  Postojeći korisnici Merkur aplikacije te klijenti koji do sada nisu koristili Merkur aplikaciju ili Moj Merkur portal za klijente, moraju se registrirati. Za registraciju je potreban OIB, broj bilo kojeg ugovora o osiguranju, e-mail adresa i željena lozinka.
   
 3. Prijava
  Klijenti koji imaju kreiran račun na Moj Merkur portalu za klijente, u Merkur aplikaciju se mogu prijaviti s istim podatcima.
   
 4. Sve na jednom mjestu
  Prijavom u Merkur aplikaciju, uz dosadašnje mogućnosti prijave štete i korištenja Bonus programa, sada će biti moguće pregledati i detalje svih aktivnih ugovora o osiguranju.


Vjerujemo da će unaprijeđena verzija Merkur aplikacije omogućiti korisnicima još jednostavniji pregled svih relevantnih informacija vezanih za police osiguranja, a ujedno i ostvarivanje dodatnih pogodnosti poput online prijave štete ili popusta kod partnera u Bonus programu.

Za sva dodatna pitanja vezano za ažuriranje, registraciju ili korištenje Merkur aplikacije, na raspolaganju su djelatnici našeg Odjela podrške kupcima na besplatni info telefon 0800 360 360 ili na info@merkur.hr * spajanjem Merkur Aplikacije i portala za klijente Moj Merkur, portal Moj Merkur bit će moguće koristiti isključivo u sklopu aplikacije, pod uvjetom da su ugovaratelj i osiguranik ista osoba