MerkurApp_header

young couple

Merkur aplikacija

Sve informacije o aktivnim policama osiguranja, mogućnost prijave štete za dopunsko i dodatno zdravstveno osiguranje te digitalne iskaznice ugovorenih zdravstvenih osiguranja dostupne su Vam unutar Merkur aplikacije.

Uz to, kao Merkurov osiguranik ostvarite popuste na usluge i proizvode partnerskih hotela, fitness i wellness centara te prodavaonica zdrave hrane, i sportske odjeće i obuće.

Koristeći Merkur aplikaciju brzo i jednostavno provjerite sve informacije o ugovorenim policama, pregledajte aktualnu ponudu i uživajte u mnogobrojnim pogodnostima!

MerkurApp_mogucnosti

Prednosti korištenja Merkur aplikacije

small/basic/informationsblaetter

Uvid u police osiguranja

Najvažnije informacije o aktivnim ugovorima o osiguranju

Prijava štete

Za dopunsko i health4me Premium dodatno zdravstveno osiguranje
small/rs/stalking

Digitalna DZO iskaznica

Vaša digitalna iskaznica dopunskog zdravstvenog osiguranja na dlanu
small/karriere/benefits

Bonus program

Popusti i ponude partnera iz područja sporta, zdravlja, života i prehrane

MerkurApp_brosura

Merkur aplikacija

Merkur App_dodatna pitanja

Imate li dodatnih pitanja?

Ako ne pronalazite sve svoje police ili imate dodatnih pitanja vezano za registraciju i korištenje Merkur aplikacije, slobodno nas kontaktirajte na naš besplatni info telefon 0800 360 360

MerkurApp_faq

Česta pitanja

 • Zašto koristiti Merkur aplikaciju?
  add close

  Merkur aplikacija od sada svim osiguranicima koji su ujedno i ugovaratelji osiguranja omogućava, uz dosadašnju mogućnost prijave štete za dopunsko i dodatno zdravstveno osiguranje te digitalnih iskaznica osiguranja, uvid detalje o svim aktivnim policama. Naravno, svi osiguranici mogu koristiti popuste i pogodnosti kod naših partnera iz Bonus programa. 

 • Je li se potrebno registrirati za korištenje pogodnosti u Merkur aplikaciji?
  add close

  Da, kako biste koristili popuste i pogodnosti unutar aplikacije te ostale značajke (prijava štete i pregled aktivnih polica osiguranja), potrebno je registrirati u Merkur aplikaciji. 

 • Kako se registrirati u Merkur aplikaciji?
  add close

  Merkur aplikaciju potrebno je besplatno preuzeti iz Google Play ili App Stora. Nakon instalacije, otvorite aplikaciju i slijedite upute na ekranu.

  Klijenti koji su već ranije koristili Moj Merkur portal za klijente, u Merkur aplikaciju mogu se prijaviti s istim korisničkim podatcima.

  Klijenti koji do sada nisu koristili Merkur aplikaciju ili Moj Merkur portal za klijente, moraju se registrirati. Za registraciju je potreban OIB, broj bilo kojeg ugovora o osiguranju, e-mail i željena lozinka.

 • Što ako sam bio registriran u Moj Merkur portal za klijente i zaboravio lozinku za prijavu?
  add close

  Ako ste zaboravili lozinku za prijavu u Moj Merkur portal za klijente, kako biste se prijavi u Merkur aplikaciju možete putem linka "Zaboravili ste lozinku" zatražiti ponovo postavljanje lozinke. 

 • Zašto ne mogu pronaći Moj Merkur portal za klijente?
  add close

  Moj Merkur portal za klijente i Merkur aplikacija sada su jedno. Sve informacije koje su ranije bile dostupne putem Moj Merkur portala za klijente sada su dostupne isključivo unutar Merkur aplikacije.