Godišnje putno akcija - 2023

Godišnje putno osiguranje za 37 EUR!

Ostvarite popust na godišnju policu i putujte bezbrižno cijele godine

14.2.2023.

 

I dok brojite sve destinacije koje tek želite posjetiti, na popis koraka prije putovanja ubrojite i policu godišnjeg putnog osiguranja – sada po još povoljnijoj cijeni. Zato iskoristite našu posebnu ponudu i u periodu od 14. veljače do 31. ožujka 2023. ugovorite Merkur godišnje putno osiguranje uz 50% popusta! Za premiju od samo 37 EUR putujte bezbrižno cijele godine i budite osigurani od neplaniranih zdravstvenih troškova u visini od 38.500 EUR. 

Polica godišnjeg putnog osiguranja vrijedi za neograničen broj putovanja u cijelom svijetu, pod uvjetom da jedno putovanje nije duže od 28 dana, a u hitnim slučajevima zbog bolesti ili nezgode na raspolaganju Vam je SOS telefon. Po svakom putovanju limit pokrića je čak 38.500 EUR za usluge hitne medicinske pomoći u slučaju nezgode ili bolesti te organizaciju povratka kući. Uz to, bez dodatne doplate, u policu smo uključili i pokriće naknade troškova u slučaju oboljenja od virusa COVID-19.

Pokrića Merkur putnog zdravstvenog osiguranja vrijede u cijelom svijetu, a svoju godišnju policu po akcijskoj cijeni ugovorite u nekoliko koraka putem našeg webshopahttps://www.merkur.hr/webshop/putno 

Putujte sigurno i bezbrižno uz Merkur putno zdravstveno osiguranje!