Besplatni pregledi u svibnju

Merkur osiguranje & Poliklinika Wellife

Besplatni pregledi u svibnju

 

Mjesec svibanj posvećen je podizanju svijesti o zdravlju kardiovaskularnog sustava i jedne od najvažnijih žlijezda u našem tijelu – štitnjače. Ususret Svjetskom danu hipertenzije (17.5.) i Svjetskom danu štitnjače (25.5.) te u želji da Vas potaknemo na prevenciju, u našoj Poliklinici Wellife omogućili smo besplatne preglede i posebne popuste.

 

Za zdravlje srca i krvnih žila

Visoki krvni tlak jedan je od najčešćih zdravstvenih problema te problem koji često ostane neotkriven. Ako se ne kontrolira i ne liječi, arterijska hipertenzija može ostaviti značajne posljedice na cijeli kardiovaskularni sustav. 

Zato provjerite svoj krvni tlak na vrijeme - u razdoblju od 9.5. do 20.5.2022. prijavite se na: besplatni EKG, holter tlaka ili holter tlaka uz EKG. Pogodnost ostvaruje prvih 30 Merkurovih osiguranika (10 korisnika po pojedinoj navedenoj pretrazi do popunjenja kvote) koji svoj termin pregleda dogovore putem MedEasy servisa pozivom na 0800 360 360, a osiguranik se može prijaviti za jednu od ponuđenih usluga.

 

Štitnjača – tako mala, a tako važna

Prema zadnjim podatcima, u Hrvatskoj godišnje od bolesti štitnjače oboli više od 190 000 osoba. Iako su češći kod žena, ni muškarci nisu imuni na poremećaje u radu štitnje žlijezde. Važnost redovite kontrole promovira se i obilježavanjem Svjetskog dana štitnjače (25.svibnja).

Kako biste se već danas odlučili provjeriti zdravlje ove male, ali bitne žlijezde, u našoj Poliklinici Wellife u razdoblju od 23. do 27.5.2022. odobravamo 20% popusta na UZV štitnjače. Kako biste ostvarili popust, svoj pregled rezervirajte na 01/638 1150

 

Prevencijom do zdravlja uz Merkur osiguranje i Polikliniku Wellife!