Preuzmite stvari u svoje ruke

Pravo i sigurno planiranje je ono što je najvažnije prilikom donošenja odluka. Ukoliko želite što prije osnovati obitelj, treba razmotriti mnogo toga što može utjecati na Vaš život. Upravo tada, pravi je trenutak za prevenciju. Zato odmah u početku uzmite sve u svoje ruke i pobrinite se unaprijed za svaku potencijalnu situaciju koja se može dogoditi!

Merkur osiguranje nudi Vam mogućnost sigurnog  i mirnog planiranja Vaše obitelji. Ne morate više razmišljati o raznim rizicima, nego se možete bezbrižno posvetiti Vašoj obitelji uz pravo osiguranje. Pravi je trenutak da se iskoriste sve prednosti koje Vam se nude, a koje su vrlo važne kako bi očuvale sigurnost u svakoj situaciji.

 
Woman

Zdravstveno osiguranje Brinite o svome zdravlju

Za Vašu obitelj, samo najbolje dolazi u obzir. Upravo to Vam omogućuje širok asortiman naših zdravstvenih osiguranja koja Vam daju mogućnost da za sebe i svoju obitelj odaberete upravo ono što je za Vas - najbolje. Bez obzira radi li se o odlasku liječniku, boravku u bolnici ili samo sistematskim pregledima, širok izbor naših ugovornih partnera omogućuje Vam manje čekanja i brzu reakciju. Ono što olakšava i ubrzava sam proces je i digitalna iskaznica zdravstvenog osiguranja o kojoj ne morate brinuti jer je uvijek uz Vas i Vaš mobitel. 

Couple
white
 
Woman smiling

Imovinsko osiguranje Vaš dom - Vaša bezbrižna zona

Najvažniji preduvjet prilikom planiranja obitelji je financijska stablinost. Međutim, neočekivani troškovi koji mogu nastati uslijed oštećenja imovine mogu imati jak utjecaj na daljnje očuvanje te stabilnosti. Merkur osiguranje imovine Vam omogućuje da minimizirate potencijalni financijski rizik i da ste u slučaju neočekivane štete na imovini dobro zaštićeni. 

Man smiling
white
 
Family

Životno osiguranje Financijski zaštite svoju obitelj

Cijeli život naporno radimo kako bismo mogli svojoj obitelji pružiti samo ono najbolje. Međutim, ne možemo znati što se sve može u međuvremenu dogoditi. S Merkur životnim osiguranjima možete biti sigurni da će Vaša obitelj imati financijsku zaštitu u teškim trenutcima ukoliko do njih dođe. Time štitite ono što se postigli i osiguravate pravilnu raspodjelu Vaše imovine obitelji. Gledajte prema budućnosti s optimizom, ali isto tako s opreznosti. 

Family
white