Posložite svoj život kako Vama odgovara

Prvi posao, prvi Vaš stan, odabir pravog partnera - mladi na početku karijere imaju puno toga za ostvariti i organizirati svoj život upravo onako kako njima odgovara. Upravo sada je pravo vrijeme za osiguranje bezbrižne budućnosti.

U ovoj uzbudljivoj fazi života izaberite Merkur za svog partnera koji brine o Vašoj sigurnosti. Tako da se možete usredotočiti na osobni rast i razvoj te budućnost.

 
Woman smiling

Zdravstveno osiguranje Kvalitetna privatna zdravstvena skrb

Udobnost i privatnost: Ukoliko Vam je potrebno bolničko liječenje, Merkur osiguranje Vam omogućuje najbolju brigu uz što brži oporavak.  Odabirom između naših ugovornih partnera odlučite u kojoj bolnici i uz koje liječnike se želite liječiti. Nemojte ništa prepustiti slučaju i preuzmite stvari u svoje ruke!

Couple
white
 
Woman

Imovinsko osiguranje Bezbrižan paket za Vaš dom

Vaš dom je najvažnije utočište u Vašem životu - ono što je važno je pobrinuti se da to tako i ostane.  S Merkur osiguranjem ste osigurani od svih rizika i šteta koji mogu nastati u kućanstvu. S time ste zaštićeni od svih opasnosti i odgovornosti uslijed nastanka nezgode. Učinite svakodnevni život lakšim i jednostavnijim!

Man
white