Merkur tim Znanje i emocije kao temelj 20 godina uspješne karijere

 

Voditi uspješan tim prema riječima Vibora Kurtovića, VIP voditelja tima u Merkur osiguranju, ne znači pristupati s pozicije autoriteta, već osobnim primjerom pokazati koliko vam je stalo. Ovaj savjet rezultat je više od 20 godina ulaganja i predanog rada u osiguranju. Iako je do posla došao sasvim slučajno- stjecajem okolnosti, kolega Kurtović tvrdi kako mu je kroz godine prodaja osiguranja postala stil života i način razmišljanja.

„Radim ono što volim i to me najviše motivira. Prodaja je znanje i emocija. Znanje sam stjecao godinama  i svakodnevno ga stječem, a po prirodi sam emotivac.“

Ako je suditi prema Viborovim rezultatima, on je pronašao formulu za uspjeh! Njegov tim iz godine u godinu ostvaruje izvrsne prodajne rezultate, a na Merkurovu godišnjem eventu Merkur Next Level, kolega Vibor proglašen je najboljim voditeljem tima za 2019. godinu. Kako i sam ističe,  njegov tim uvijek želi biti na pobjedničkoj strani.

„Svaki pojedinac ima svoj poseban motivacijski okidač. Kroz nakupljeno radno iskustvo, uspio sam  posložiti  tim koji gaji zajedničke vrijednosti, a da svaki pojedinac opet zadrži svoju individualnost koja je u prodaji jako bitna.“, otkrio nam je Vibor.

Za sve one koji žele postati dijelom prodajnog tima u Merkur osiguranju, otvorenost za nove spoznaje, marljivost i organiziranost ključne su kvalitete koje pojedinac prema Viborovu mišljenju treba posjedovati.

„Prodaja je posao vedrih i veselih ljudi, motiviranih i željnih uspjeha. Raditi u prodaji osiguranja znači svakodnevno se takmičiti  sa sobom i drugima.“ Prema njegovim riječima, prednosti u radu u osiguranju su mnogobrojne, od stjecanja odlučnosti, kvalitetnije komunikacije  i čvrstine kroz rad s klijentima do utjecaja na vlastita primanja i samostalnog kreiranja dnevnih aktivnosti.

Za kraj, saznali smo i da nakon radnog dana, Vibor s poslom ipak ne prestaje. Vrt i okućnica zadaju mu dosta obaveza, no kako kaže, taj ga dio, uz druženje s obitelji, također veseli i relaksira.

Mi mu želimo još puno uspješnih godina u Merkur osiguranju!