Što nudimo?
Merkur osiguranje d.d. je među vodećim osigurateljnim društvima u Republici Hrvatskoj. Usmjereni smo pružanju najbolje usluge i zaštite pojedincu, obitelji, poduzećima i kolektivima. Pružamo usluge u svim segmentima osiguranja osim osiguranja motornih vozila. Osiguravamo nekoliko stotina tisuća ljudi i objekata od najrazličitijih opasnosti. Ponudivši izuzetno kvalitetna i inovativna osiguranja prepoznati smo kao siguran partner.
Skrb o klijentima omogućuju nam školovani suradnici na terenu, najmodernija elektronska obrada podataka, on-line poslovanje, kontakt-centar, prostori za klijente u centrali i uredima. U Merkuru posebnu pažnju pridajemo stalnom kontaktu s osiguranicima i njihovu informiranju. Stalne inovacije omogućuju da naši klijenti budu uvijek najbolje osigurani, a fleksibilnost je jamac obostranog trajnog zadovoljstva.

Pozicija Merkur osiguranja u Hrvatskoj
Oko 80 % portfelja čine razni oblici osiguranja života. Merkur posljednjih godina zahvaljujući kvaliteti programa, konkurentnosti i ispunjavanju preuzetih obveza ostvaruje brz rast privatnih zdravstvenih osiguranja i osiguranja imovine pružajući tako svojim klijentima cjelokupnu zaštitu.

Vaš rad je siguran s nama
Politika ulaganja je konzervativna i u skladu sa zakonskim normama s ciljem da se osigura dugoročni kontinuitet prihoda. Kako bi se ostvarilo ispunjenje preuzetih obveza Društva i smanjila rizičnost, ulaganja su velikim dijelom disperzirana na tržište Europske Unije. Razvoj zdravstvenih osiguranja u skladu s reformom i infrastrukturom zdravstva i najbolja briga za osiguranike jasan je smjerokaz kamo ide Merkur.

Zašto baš Merkur osiguranje?

1. Provjereni programi i cjenici te "know-how"
Merkur osiguranje je utemeljeno na više od 200 godina europskog iskustva te je obogaćeno dodatnim znanjima i vještinama dostupnim od strane Merkur Versicherung AG.

2. Široka paleta proizvoda i fleksibilnost
Individualan pristup prema kreiranju najboljeg rješenja; prilagođavamo se Vašim mogućnostima u određenome trenutku.

3. Renominirana svjetska osiguranja
Merkur osiguranje reosigurano je kod vodećih svjetskih reosiguranja.