Svih sedam dana u tjednu možete biti mirni zajedno s Vašim najmilijima. Posložite svoju sigurnu sedmicu onako kako Vama najviše odgovara.

Možete to učiniti i na način da svoje želje i potrebe pretočite slikovito u sedam dana: ponedjeljkom budite zadovoljni jer je Vaša obitelj sigurna, utorkom ne brinite za umirovljeničke dane, srijedom uložite u sigurniju budućnost, četvrtkom se hranite još zdravije i vježbajte, petkom budite spontani u svakom koraku jer znate da ste zaštićeni, subotom dajte dječjim željama prednost, a nedjeljom se samo opustite i uživajte jer Merkur brine za Vas.

1. Merkur za Život
Individualno kreiranje visine zaštite Vaše obitelji.

2. Merkur za Stabilnost
Program koji najbolje odgovara onima koji žele stabilnost u mirovini

3. Merkur za Budućnost
Povećanjem premije povećava se i Vaša osigurana svota za budućnosti

4. Merkur za Zdravlje
Mogućnost naknade u slučaju teškog oboljenja, operacije, dana provedenog u bolnici te asistencija nakon boravka u bolnici

5. Merkur za slučaj Nezgode
Progresivna isplata u slučaju veće trajne invalidnosti, rentna naknada samo su neki od pokrića.

6. Merkur za Djecu
I Vaše dijete je osigurano na istoj polici za slučaj bolesti ili nezgode. Naša djeca su naše najveće blago. Stoga smo u Merkur osiguranju stvorili novu dimenziju i omogućili Vam da se jednom policom pravovremeno pobrinete za sigurnost i sretnu budućnost Vašeg djeteta.

7. Merkur za Sigurnost
Ne morate brinuti jer će Merkur platiti Vašu policu ukoliko ostanete bez posla ili ste na dužem bolovanju!

 

Hightlights
7D Protektor

  • Stabilnost u budućnosti

  • Zdravstvena skrb

  • Sigurnost u slučaju nezgode

  • Sigurnost obitelji

happy family
 

Česta
pitanja

Koja je prednost ove vrste osiguranja u odnosu na klasično životno osiguranje?

7D Protektor pruža veći opseg zaštite osiguranika zbog većeg opsega i mogućnosti izbora pokrića tj. mogućnost prilagođavanja pokrića vlastitim potrebama. Također, unutar ovog produkta moguće je ugovoriti godišnje uvećanje premije (dinamizacija) za 2% ili 4%. Osim toga ugovaranjem dopunskih osiguranja uz osiguranje života (osim za dopunsko osiguranje plaćanja premije u slučaju privremene nesposobnosti za rad i/ili gubitka posla) moguće je ostvariti popuste i to za ugovorena 3 dopunska osiguranja 3% popusta, za 4 ili 5 dopunskih osiguranja 5% popusta, odnosno za 6 dopunskih osiguranja 6% popusta na premiju osiguranja.

Je li unutar ovog proizvoda moguće osigurati i djecu?

Moguće je za dvoje djece osiguranika (pristupne dobi od 0 do 14 godina) ugovoriti osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti.

Mogu li i kada ukinuti dopunska osiguranja uz osiguranje života?

Dopunska osiguranja uz osiguranje života mogu se raskinuti tijekom cijelog trajanja ugovora o osiguranju.

Kada je moguća promjena dinamike plaćanja?

Promjenu je moguće zatražiti u bilo kojem trenutku trajanja osiguranja, ali datum promjene ovisi o danu glavnog dospijeća. Na primjer, ako je način plaćanja mjesečni promjena u godišnji način plaćanja se može napraviti s danom glavnog dospijeća ugovora, a za razdoblje od datuma promjene do glavnog dospijeća bit će obračunata prorata premije).