16.3. - Više od 200 vježbača u Zaboku
Aktivna subota za aktivnije Zagorje

Postoji li bolji način za provesti vikend od provesti ga aktivno? Potvrdno bi sigurno odgovorilo 200 malih i velikih vježbača koji su svoje subotnje jutro proveli vježbajući uz kineziološki tim Aktivne Hrvatske. Vježbalo se u Sportskoj dvorani Zabok, a za sve aktivce kao okrijepu nakon treninga Merkur osiguranje pripremilo je svježe cijeđene i hranjive sokiće. Uz to, više savjeta o prehrani okupljeni su mogli dobiti od nutricionista Nenada Bratkovića. S veseljem iščekujemo nove treninge!

Aktivna Hrvatska - Zabok
Aktivna Hrvatska - Zabok 16.3.

19.01. - Aktivna Nova Gradiška
Otvorili smo sedmu sezonu Aktivne Hrvatske

Nakon blagdanskog obilja, u siječnju nerijetko odlučim pokrenuti se i učiniti više za vlastito zdravlje. Svoju odluku u djelo je provelo više od stotinu Novogradiščana, koji su u subotu 19. siječnja vježbali s timom Aktivne Hrvatske. Time je otvorena nova, sedma sezona ovog projekta, a Merkur osiguranje i ove je godine podržalo napore organizatora i vježbača. Vježbamo ponovo 23. veljače u Puli. Vidimo se!

Novogradiščani vježbaju uz tim Aktivne Hrvatske (foto:Filip Popović)
Novogradiščani vježbaju uz tim Aktivne Hrvatske (foto:Filip Popović)

28.10. KHL Medveščak - HC TWK Innsbruck
Medvjedi u Domu sportova!

Ove nedjelje 28.10. odigrana je prva utakmica sezone u Domu sportova. Medvjedi su hrabro i borbeno krenuli u utakmicu koja je bila vrlo izjednačena, međutim pobjeda je ipak otišla na stranu gostiju s rezultatom 2:3. Navijači su pripremili hokejašima Medveščaka pravu dobrodošlicu svojim navijanjem, a mi smo se pobrinuli za navijačke rekvizite! Očekuje Vas još puno iznenađenja i nagrada u nadolazećim utakmicama, puno zabave i dobre atmosfere zato nam se pridružite već iduće nedjelje 4.10. opet u Domu sportova. 

Medveščak
28.10. KHL Medveščak - HC TWK Innsbruck