28.10. KHL Medveščak - HC TWK Innsbruck
Medvjedi u Domu sportova!

Ove nedjelje 28.10. odigrana je prva utakmica sezone u Domu sportova. Medvjedi su hrabro i borbeno krenuli u utakmicu koja je bila vrlo izjednačena, međutim pobjeda je ipak otišla na stranu gostiju s rezultatom 2:3. Navijači su pripremili hokejašima Medveščaka pravu dobrodošlicu svojim navijanjem, a mi smo se pobrinuli za navijačke rekvizite! Očekuje Vas još puno iznenađenja i nagrada u nadolazećim utakmicama, puno zabave i dobre atmosfere zato nam se pridružite već iduće nedjelje 4.10. opet u Domu sportova. Vidimo se!

Medveščak
28.10. KHL Medveščak - HC TWK Innsbruck

06.10. Aktivna Hrvatska Zagreb
Jutarnji trening joge

Ove subote u Zagrebu, uz stručno vodstvo trenerice Sandre Petre Pintarić, jutro smo započeli jogom. Lijepo vrijeme, motivirani vježbači i odlična atmosfera zaslužni za odličnu provedbu ovog projekta. Kao i svaki put, Merkur osiguranje pružilo je podršku vježbačima zdravim smoothijima i raznim poklonima, a nadamo se da smo Vas potaknuli da nam se pridružite i u idućoj sezoni!

Aktivna Hrvatska plato Gradec
Aktivna Hrvatska plato Gradec

30.09. KHL Medveščak - Graz 99ers
Užarena Ledena dvorana

U nedjelju 30.09. odigrana je još jedna utakmica sezone u kojoj su ovaj put više sreće imali gosti iz Austrije. Borbeni medvjedi vođeni užarenom atmosferom sisačke dvorane dali su sve od sebe, te smo sigurni kako će im se u idućim utakmicama ta borbenost i trud koji ostavljaju na ledu isplatiti. Merkur osiguranje je kao i uvijek podijelilo darove navijačima koji su na poluvremenu pogodili gol, te osviježilo navijače Merkur smoothijima.

Juicy Truck ispred Ledene dvorane
Juicy Truck ispred Ledene dvorane

30.09. 5x5 utrka Kaptol
Završili smo i petu utrku ove sezone

Ove nedjelje okupili smo se na zagrebačkom Kaptolu gdje su se mogli naći mnogi zaljubljenici u sport i trčanje. Upravom ovom utrkom zatvoren je ovogodišnji ciklus utrka 5x5, koje kao ponosni sponzor podržavamo u poticanju aktivnog načina života. Proglašeni su sveukupni pobjednici ciklusa, a mi smo osviježili sve sudionike zdravim smoothijima i raznim poklonima!

5x5 utrka Kaptol
5x5 utrka Kaptol