2020

Novosti

24.3.2020.

Privremeno zatvaranje ureda i prodajnih mjesta

U želji da zaštitimo zdravlje naših zaopslenika te u skladu s preporukama Nacionalnog stožera civilne zaštite, privremeno smo zatvorili sve naše urede i prodajna mjesta. Iznimka je zagrebački ured u sklopu naše direkcije na adresi Ulica kneza Ljudevita Posavskog 31. 

Više informacija

 

16.3.2020.

Preporuke za osiguranike

Sukladno trenutnoj situaciji vezanoj za širenje koronavirusa, prilagodili smo naše poslovanje i osigurali nesmetano obavljanje svih ključnih procesa. Iz odgovornosti prema našim zaposlenicima i osiguranicima, na linku pročitajte dodatne preporuke vezane za naše usluge.

Više informacija

 

3.1.2020.

Nova godina - nove porezne olakšice

S dolaskom nove godine, odnosno od 1.1.2020. na snagu je stupila porezna reforma koja ide u prilog kako poslodavcima, tako potencijalno i zaposlenicima. Naime, izmjenama Zakona o porezu na dohodak premije dopunskog i dodatnog zdravstvenog osiguranja tretiraju se kao neoporezivi dohodak. Drugim riječima, ovom je reformom poslodavcu omogućeno da godišnje po djelatniku za dopunsko zdravstveno i dodatno zdravstveno osiguranje neoporezivo može izdvojiti ukupno do 2.500 kuna, bez zasebnih podlimita u iznosu na pojedinu vrstu osiguranja. 

Više informacija

 

4.7.2019.

Uz braću Sinković sve do Tokija!

Sport i zdrave navike okosnica su naše strategije i zbog toga nam je posebno drago što od sada podržavamo i naš najbrži veslački dvojac - braću Sinković! Suradnji s Valentom i Martinom se posebno radujemo. Navijačke rekvizite, dlanove i glasnice smo pripremili, a uz dečke veslamo sve do Tokija!

Više informacija

 

lipanj, 2019. 

Informacije o sudjelovanju i ulaganjima
Merkur osiguranje d.d. (dalje u tekstu: Društvo),  izravno ili preko upravitelja imovinom, u skladu sa strategijom ulaganja Društva, nema značajne pojedinačne udjele u kapitalu trgovačkih društava čije su dionice uvrštene na trgovanje na uređenom tržištu. 

Više informacija