19.01. - Aktivna Nova Gradiška
Otvorili smo sedmu sezonu Aktivne Hrvatske

Nakon blagdanskog obilja, u siječnju nerijetko odlučim pokrenuti se i učiniti više za vlastito zdravlje. Svoju odluku u djelo je provelo više od stotinu Novogradiščana, koji su u subotu 19. siječnja vježbali s timom Aktivne Hrvatske. Time je otvorena nova, sedma sezona ovog projekta, a Merkur osiguranje i ove je godine podržalo napore organizatora i vježbača. Vježbamo ponovo 23. veljače u Puli. Vidimo se!

Woman working out
Novogradiščani vježbaju uz tim Aktivne Hrvatske (foto:Filip Popović)

28.10. KHL Medveščak - HC TWK Innsbruck
Medvjedi su se vratili u Dom sportova!

Ove nedjelje 28.10. odigrana je prva utakmica sezone u Domu sportova. Medvjedi su hrabro i borbeno krenuli u utakmicu koja je bila vrlo izjednačena, međutim pobjeda je ipak otišla na stranu gostiju s rezultatom 2:3. Navijači su pripremili hokejašima Medveščaka pravu dobrodošlicu svojim navijanjem, a mi smo se pobrinuli za navijačke rekvizite! Očekuje vas još puno iznenađenja i nagrada u nadolazećim utakmicama, puno zabave i dobre atmosfere zato nam se pridružite već iduće nedjelje 4.10. opet u Domu sportova!

Medveščak
28.10. KHL Medveščak - HC TWK Innsbruck

06.10. Aktivna Hrvatska Zagreb
Jutarnji trening joge

Ove subote u Zagrebu, uz stručno vodstvo trenerice Sandre Petre Pintarić, jutro smo započeli jogom. Lijepo vrijeme, motivirani vježbači i odlična atmosfera zaslužni za odličnu provedbu ovog projekta. Kao i svaki put, Merkur osiguranje pružilo je podršku vježbačima zdravim smoothijima i raznim poklonima, a nadamo se da smo Vas potaknuli da nam se pridružite i u idućoj sezoni!

Aktivna Hrvatska plato Gradec
Aktivna Hrvatska plato Gradec