30.09. 5x5 utrka Kaptol
Završili smo i petu utrku ove sezone

Ove nedjelje okupili smo se na zagrebačkom Kaptolu gdje su se mogli naći mnogi zaljubljenici u sport i trčanje. Upravom ovom utrkom zatvoren je ovogodišnji ciklus utrka 5x5, koje kao ponosni sponzor podržavamo u poticanju aktivnog načina života. Proglašeni su sveukupni pobjednici ciklusa, a mi smo osviježili sve sudionike zdravim smoothijima i raznim poklonima!

5x5 utrka Kaptol
5x5 utrka Kaptol

22.09. KHL Medveščak - EC Dornbirn Bulldogs
Podržimo medvjede zajedno!

Hokej na ledu, odlična zabava i Merkur osiguranje kao potpora u navijanju odličan su spoj aktive i razonode. Potičemo daljnji aktivni sportski razvoj kao ponosni partner najboljeg hrvatskog hokejaškog kluba na ledu - Medveščak! Pozivamo vas da nam se pridružite u navijanju, a tko zna, možda vas očekuju i mnoge nagrade! Sezonu smo otvorili utakmicom u Sisku u kojoj su slavili gosti, međutim ne sumnjamo u daljnje pobjede medvjeda!

KHL Medveščak - EC Dornbirn Bulldogs
Medveščak - EC Dornbirn Bulldogs

12.09. Aktivna Hrvatska Split
Vježbom do zdravog lifestyle-a!

U srijedu je na splitskim Prokurativama održan trening Aktivne Hrvatske koji je pobudio zanimanje raznih prolaznika. Kao poseban gost na eventu je sudjelovala i Hrvatska vojska koja vježbačima prikazala svoj svakodnevni trening. Kao i svaki put, event je podržan od strane mnogih poznatih osoba koje su i same sudjelovale u vježbanju. Merkur osiguranje je omogućilo sudionicima razne poklone, mjerenje sastava tijela te ih je nakon vježbanja osviježilo voćnim smoothijima. Nadamo se još puno ovakvih projekata!

Aktivna Hrvatska Split
Aktivna Hrvatska Split