9.11. - Merkur osiguranje i
"Saloni budućnosti"

Kako stvoriti uspješan frizerski salon, razviti, ali i zaštiti poslovanje samo su neke od tema o kojima se pričalo u sklopu 1. konferencije "Saloni budućnosti - jesmo li spremni" održane u subotu 9. studenog na Zagrebačkom Velesajmu. Naš predstavnik i voditelj jednog od najuspješnijih prodajnih timova, Vibor Kurtović, sudjelovao je na panelu "Zašto neki saloni rastu, a neki stagniraju?", gdje je istaknuo ulogu osiguravajućih društava u zaštiti poslovanja. Naime, osim što smo poduprli konferenciju, Merkur osiguranje brine o malim i srednjim poduzetnicima kroz svoj jedinstven paket zaštite imovine - Merkur Business Box.

Salonize conference and Merkur insurance
Merkurov tim na konferenciji "Saloni budućnosti"

14.9. - finale Aktivne Hrvatske
Na platou Gradec vježbalo 200 vježbača

Osim jeseni, rujan je donio i finale još jedne sezone Aktivne Hrvatske. Uz najljepši pogled u gradu, čak 200 vježbačica i vježbača svoje je subotnje jutro provelo aktivno uz tim kineziologa. Vježbe su bile prilagođene svim dobnim skupinama, a nakon dobrog treninga Merkur osiguranje za sve je okupljene pripremilo svježe cijeđene sokove kao neophodnu okrijepu. Aktivni nastavljamo biti i dalje te jedva čekamo novu Aktivnu Hrvatsku 2020.

People after workout on Gradec
Finale Aktivne Hrvatske 2019.

9.6. - Vertikalno lice Platka
Uz trkače smo osvojili Platak!

Mali i veliki trkači pokorili su Platak u još jednom izdanju Vertikalnog lica Platka. Topla i sunčana nedjelja nije ih spriječila da otrče zadane rute, a mi smo se u našem Juicy Smoothie Trucku našli na cilju kako bi ih sve okrijepili svježim sokićima by Take Natural. S trkačima se družio i nutricionist Nenad Bratković, od kojeg se mogao dobiti i pokoji savjet o zdravlju i zdravoj prehrani. Radujemo se novim utrkama!

Vertikalno lice Platka
Vertikalno lice Platka