5. i 6. 4. - Festival zdravlja
Zdravi vikend u Karlovcu

Prvi travanjski vikend protekao je u znaku zdravlja i to u sklopu Festivala zdravlja Karlovačke županije. I dok je prvi dan festivala obilježila kiša, u subotu su Karlovčani, a s njima i Merkur osiguranje mogli uživati u demonstracijama fitness tehnika, različitim predavanjima na temu zdravog života te u zdravim proizvodima malih obrtnika. Kao i uvijek, Merkur osiguranje potiče zdrav život, a na našem su štandu okupljene  čekali svježe pripremljeni smoothiji powered by Enzita te mjerenje vitaminsko-mineralnog sastava tijela. 

Merkur balon
Festival zdravlja Karlovačke županije

16.3. - Više od 200 vježbača u Zaboku
Aktivna subota za aktivnije Zagorje

Postoji li bolji način za provesti vikend od provesti ga aktivno? Potvrdno bi sigurno odgovorilo 200 malih i velikih vježbača koji su svoje subotnje jutro proveli vježbajući uz kineziološki tim Aktivne Hrvatske. Vježbalo se u Sportskoj dvorani Zabok, a za sve aktivce kao okrijepu nakon treninga Merkur osiguranje pripremilo je svježe cijeđene i hranjive sokiće. Uz to, više savjeta o prehrani okupljeni su mogli dobiti od nutricionista Nenada Bratkovića. S veseljem iščekujemo nove treninge!

Aktivna Hrvatska - Zabok
Aktivna Hrvatska - Zabok 16.3.

19.01. - Aktivna Nova Gradiška
Otvorili smo sedmu sezonu Aktivne Hrvatske

Nakon blagdanskog obilja, u siječnju nerijetko odlučim pokrenuti se i učiniti više za vlastito zdravlje. Svoju odluku u djelo je provelo više od stotinu Novogradiščana, koji su u subotu 19. siječnja vježbali s timom Aktivne Hrvatske. Time je otvorena nova, sedma sezona ovog projekta, a Merkur osiguranje i ove je godine podržalo napore organizatora i vježbača. Vježbamo ponovo 23. veljače u Puli. Vidimo se!

Novogradiščani vježbaju uz tim Aktivne Hrvatske (foto:Filip Popović)
Novogradiščani vježbaju uz tim Aktivne Hrvatske (foto:Filip Popović)