Budite neovisni u zlatnoj dobi

Cijeli život je pun iznenađenja, nažalost, nisu sva uvijek pozitivna. Može biti teško za nositi se s nepredvidivim događajima, osobito u starijoj dobi, te je zato ohrabrujuće ako već znate da ste se pripremili za sutra.

Merkur vam nudi pravo rješenje za starije dane. Možete biti uvjereni da ćemo Vam osigurati sve prednosti koje su važne u ovoj fazi vašega života. Odlučite se za određen i samostalan život u starosti kako bi biste mogli uživati u svakom danu u najvećoj mjeri!

 
Man

Životno osiguranje Zaštitite ono što ste postigli u životu

Za izgradnju dobrog životnog standarda potrebno je dosta vremena. Mjere predostrožnosti zaštite Vašeg rada i starosti, osnovne su odrednice kojima se vodi prilikom osiguranja takvog standarda. Merkur životna osiguranja nude Vam da se zaštite od nesretnih događaja i poduzmete sve mjere kako biste očuvali postignuto. 

Women laughing
white
 
Doctors

Zdravstveno osiguranje Rasteretite obitelj i omogućite si vrhunsku zdravstvenu skrb

Sve više i više ljudi shvaća važnost kvalitetne zdravstvene njege te zahtjeva usluge iste. Često troškove takvih usluga mora platiti obitelj, no Merkur osiguranje Vam omogućuje da uz inovativne i kvalitetne programe preuzmete sve u svoje ruke. Osigurajte potrebna sredstva kako biste mogli živjeti samostalno i financijski neovisno kada dođu i stariji dani. 

Granny, daugther and grand daughter
 
Family

Osiguranje od nezgode Aktivnost u starijim danima - više slobodnog vremena, manje rizika

Kako godine prolaze, sve je važnije ostati aktivan i raditi ono što nas čini sretnima. Nažalost, nesreća se može brzo dogoditi - bilo tijekom sportskih ili obavljanja svakodnevnih aktivnosti. Zato se osigurajte na vrijeme i prevencijom umanjite posljedice neželjenih događaja.

Family
white