Osigurate svojoj obitelji potrebnu zaštitu

Obitelj je nešto najvrijednije što imamo u životu. Zato je odabir pravog osiguranja vrlo važna odluka koju je potrebno donijeti što prije.  Uz odabir pravog osiguranja možete priuštiti sebi i svojoj obitelji najveću zaštitu - bez obzira što budućnost donosi. 

Merkur osiguranje stavlja naglasak na Vaše osobne potrebe i potrebe Vaše obitelji. Time štitimo cijelu obitelj od mogućih opasnosti i osiguravamo najbolju skrb uz vrhunske partnere. Zajedno stvaramo optimalne uvjete za bezbrižan život.

 
Woman

Zdravstveno osiguranje Brinite o svome zdravlju

Za Vašu obitelj, samo najbolje dolazi u obzir. Upravo to Vam omogućuje širok asortiman naših zdravstvenih osiguranja koja Vam daju mogućnost da za sebe i svoju obitelj odaberete upravo ono što je za Vas - najbolje. Bez obzira radi li se o odlasku liječniku, boravku u bolnici ili samo sistematskim pregledima, širok izbor naših ugovornih partnera omogućuje Vam manje čekanja i brzu reakciju. Ono što olakšava i ubrzava sam proces je i digitalna iskaznica zdravstvenog osiguranja o kojoj ne morate brinuti jer je uvijek uz Vas i Vaš mobitel. 

Couple
white
 
Family

Životno osiguranje Financijski zaštite svoju obitelj

Cijeli život naporno radimo kako bismo mogli svojoj obitelji pružiti samo ono najbolje. Međutim, ne možemo znati što se sve može u međuvremenu dogoditi. S Merkur životnim osiguranjima možete biti sigurni da će Vaša obitelj imati financijsku zaštitu u teškim trenutcima ukoliko do njih dođe. Time štitite ono što se postigli i osiguravate pravilnu raspodjelu Vaše imovine obitelji. Gledajte prema budućnosti s optimizom, ali isto tako s opreznosti. 

Family
white
 
People on a board

Osiguranje od nezgode Zaštita 0-24 sata dnevno

U obiteljskom životu se uvijek nešto događa. Čovjek je stalno u pokretu, a osobito ako ima manju djecu. Nažalost, nesreće se mogu dogoditi vrlo brzo i tijekom slobodnog vremena. Pošto zakonsko osiguranje od nezgode ne pokriva ovaj segment, Merkur osiguranje Vam omogućava osiguranje Vaše obitelj na najvišoj razini. Budite osigurani 0-24 sata, bilo gdje se nalazili!

Family
white
 
Woman at new flat

Osiguranje imovine Vaš dom - Vaša bezbrižnost

Kod kuće se osjećamo najsigurnije, međutim u kućanstvu postoje opasnosti koje mogu ugroziti našu svakodnevnicu. U takvim situacijama, vrlo je važno imati osiguran dom kako biste olakšali sebi i svojoj obitelj neometan nastavak dana koji slijede. Merkur osiguranje nudi Vam osiguranje od opasnosti u slučaju da se nešto nenadano dogodi, te time olakšava sam proces popravka i oporavka.

Woman smiling
white