Girls running

fit4company
Partner je tu prije nego se nešto dogodi

Osiguranje i prevencija su dva vrlo slična pojma, međutim ipak ih je potrebno razlikovati. Osiguranje predstavlja spremnost i pomoć prilikom određenih događaja, dok se prevencijom neki događaj pokušava spriječiti ili ublažiti. Merkur osiguranje je razvilo razne usluge i programe koji Vas unaprijed podržavaju kako biste mogli što kvalitetnije uživati u životu. Osiguranje ili prevencija, samo je jedno važno - pripremite se unaprijed za bolju sadašnjost! 

Pogledajte inovativni preventivni program fit4company, a više detalja doznajte i u našem kratkom informativnom videu.

 

Zdravstveno osiguranje s atraktivnim uvjetima

Istraživanja su pokazala kako osiguravanje dodatnih benefita za zaposlenike, poput plaćanja premije dopunskog zdravstvenog osiguranja, može biti ključno u donošenju odluke o odabiru određenog poslodavca ili ostanka na postojećem radnom mjestu. 

Uz to, s početkom 2020. na snagu stupaju izmjene Zakona o porezu na dohodak prema kojima se premije dopunskog i dodatnog zdravstvenog osiguranja tretiraju kao neoporezivi dohodak u iznosu od 850 kuna godišnje po djelatniku za dopunsko zdravstveno osiguranje te do 1.700 kuna godišnje po djelatniku za dodatno zdravstveno osiguranje.

Dopunsko osiguranje za kolektive

Merkur osiguranje poslodavcima nudi posebne pogodnosti prilikom sklapanja Merkur Dopunskog i Dopunskog Plus zdravstvenog osiguranja. Popusti i pogodnosti kreiraju se individualno, a vrijede za sve tvrtke, sindikate i udruge s 20 ili više zaposlenika, odnosno članova.

health4business - investirajte u Vaše zaposlenike

Sklapanjem kolektivnog osiguranja health4business ostvaruju se razne pogodnosti za zaposlenike, ali i poslodavce. Na taj način možete investirati u zdravlje Vaših zaposlenika te ostvariti još bolje rezultate.

Nadopunite osiguranje Vaših zaposlenika i omogućite im razne pogodnosti poput privatnog liječenja, raznih specijalističkih pregleda te ono najvažnije, stvorite pozitivnu atmosferu na radnome mjestu! 

Za više informacija posjetite health4business

 

Osiguranje od nezgode

Vrlo je važno omogućiti sigurne radne uvjete kako bi se svi zaposlenici osjećali sigurno i zaštićeno. Kolektivno osiguranje od nezgode jamči Vašim zaposlenicima sigurnost tijekom radnog i u slobodno vrijeme.

Možete odabrati hoćete li osigurati određene skupine ili sve Vaše zaposlenike prema prilagođenim rješenjima ovisno o sektoru koji želite osigurati. Time omogućavate Vašim zaposlenicima dodatne povoljne uvjete prilikom sklapanja ugovora. 

 

Za optimalnu zaštitu Vašeg poslovanja dovoljno je odabrati Merkur Business Box!

Požar, krađa i druge neplanirane situacije mogu ozbiljno ugroziti Vaše poslovanje. Osigurajte svoj mali obrt od posljedica nesretnog slučaja uz Merkur Business Box već danas!
Merkur Business Box polica osiguranja namijenjena je mikro i malim poduzetnicima s ciljem zaštite poslovnog prostora, opreme te robe i zaliha.

Odaberite optimalan paket pokrića – basic, medium ili complete i neka Vam zadovoljni kupac bude jedina briga. 

Posebnost ove police je naknada u slučaju prestanka rada uzrokovanog nenadanim slučajem te usluga Hitnih intervencija za pakete medium i complete. Uz to, možete ugovoriti i dopunska pokrića koja Vam osiguravaju dodatnu naknadu temeljem odgovornosti prema zaposlenicima ili u slučaju poplave i potresa.

Merkur Business Box – naše rješenje za potpunu zaštitu Vašeg poslovanja!

 

Osigurajte Vaše poslovanje

Merkur osiguranje nudi široku paletu proizvoda kako biste mogli odabrati ono što najbolje odgovara zaštiti Vašeg poduzeća. Zajedničkim snagama je moguće kreirati rješenje idealno za potrebe poslovanja, kako biste očuvali sve što ste postigli.

Osiguranje poduzeća

Osiguranjem imovine poduzeća osigurajte se od iznenadnih opasnosti poput požara, oluje, krađe, poplave i slično. Osim toga, moguće je osigurati i suvremenije rizike kao što su osiguranje podataka, osiguranje raznih oblika odgovornosti, osiguranje manifestacija i mnogih drugih opasnosti. 

Više informacija

Osiguranje za mikro i male poduzetnike

Mali obrt – velika briga! Godine truda i rada mogu nestati u sekundi, a posljedice nenadanog slučaja mogu financijski značajno oštetiti poslovanje. S ciljem zaštite imovine mikro i malih poduzetnika kreirali smo Merkur Business Box. Odabirom optimalnog paketa, osigurajte svoj poslovni prostor, opremu i robu od rizika obuhvaćenih paketom i bezbrižno se posvetite klijentima.

Više informacija

Osiguranje od odgovornosti knjigovodstveno-računovodstvene djelatnosti i djelatnosti revizorskih tvrtki

Osiguranje pokriva opću odgovornost i odgovornost iz djelatnosti (profesionalnu odgovornost) što je potrebno kako bi se održalo stabilno poslovanje.

Više informacija