Otkrijte svoju oazu zdravlja Poliklinika Wellife

 

S 30.11.2020. u  Zagrebu je na adresi Ulica Ljudevita Posavskog 31, na 4. katu poslovne zgrade Merkur osiguranja s radom započela novouređena Poliklinika Wellife. Osnivač i vlasnik poliklinike Wellife je Merkur osiguranje d.d.   

Moderan i funkcionalno uređen prostor, pristupačna lokacija, najsuvremenija oprema te zdravstvene usluge iz područja interne i fizikalne medicine kao i ugledni stručnjaci, garancija su kvalitetne medicinske usluge za sve pacijente.

Suvremena dijagnostika te  individualna terapija i  rehabilitacija u ugodnom prostoru bez dugih čekanja  uz ljubazno i profesionalno zdravstveno osoblje,  garancija su bržeg i bezbolnijeg povratak u svakodnevni život uz kvalitetno rješenje zdravstvenog problema.

„Otvaranjem poliklinike želimo klijentima pružiti komplementarnu nadogradnju našem dodatnom zdravstvenom osiguranju kako bismo omogućili usluge u skladu s najsuvremenijim trendovima u zdravstvu.” izjavio je Robert Vrca, predsjednik Uprave Merkur osiguranja.

Otvaranjem Poliklinike Wellife, Merkur osiguranje podiže cjelokupno iskustvo obavljanja pretraga i liječenja na znatno višu razinu, čime  osnažuje svoju poziciju privatnog zdravstvenog osiguratelja u Republici Hrvatskoj.


Merkur osiguranje d.d. je tvrtka kćer najstarijeg zdravstvenog osiguratelja u Austriji, Merkur Versicherung AG iz Graza, osnovanog  1798.g., a na hrvatskom tržišu posluje od 1996. godine.