Od ponedjeljka 4.5.2020. Sve Merkur lokacije ponovno su otvorene!

 

Svi prodajni uredi i prodajna mjesta Merkur osiguranja svoja su vrata za korisnike otvorili od ponedjeljka 4. svibnja 2020. U želji da zaštitimo zdravlje naših zaposlenika i osiguranika, prilikom organizacije poslovanja vodit ćemo se važećim preporukama epidemiologa.

Uredi i prodajna mjesta bit će otvoreni prema uobičajenom radnom vremenu. Informacije o radnom vremenu Vama najbliže Merkur lokacije potražite na linku.

Slijedom posebnih okolnosti i radi očuvanja zdravlja, podsjećamo Vas kako je preporučeno nošenje zaštitnih maski i rukavica, a na ulazu u prodajno mjesto molimo Vas da dezinficirate ruke. Prilikom kontakta s prodajnim predstavnicima potrebno je voditi računa o držanju socijalne distance od 2 metra, a u poslovnici istovremeno mogu biti samo 2 osobe.

Podsjećamo Vas i kako su naši zastupnici i Kontakt centar dostupni digitalnim putem. Za sve informacije kontaktirati nas možete na besplatni info telefon 0800 360 360, na broj mobitela 091 444 52 63 ili e-mailom na info@merkur.hr

Također, sve nastale štete za dodatno ili dopunsko zdravstveno osiguranje prijaviti možete iz udobnosti doma u samo nekoliko klikova kroz Merkur aplikaciju.

 

O svim ostalim aktualnostima, redovito ćemo Vas obavještavati putem naše web stranici i društvenih mreža.

 

Pridržavajmo se uputa - čuvajmo sebe i jedni druge!

Merkur osiguranje – Danas za Vaše sutra.