2021

Novosti

Obilježavamo Svjetski dan bubrega

Povodom Svjetskog dana bubrega (10.3.) za Merkur osiguranike pripremili smo mogućnost korištenja jednog besplatnog pregleda u našoj Poliklinici Wellife. 
Više informacija

 

Besplatni pregledi za medicinsko osoblje sisačke bolnice

Kako bismo podržali trud i napore medicinskih djelatnika Opće bolnice "Dr. Ivo Pedišić" u Sisku, koji neumorno rade unatoč izazovima epidemije koronavirusa i potresa koji je oštetio kompleks bolnice, Merkur osiguranje odlučilo je pokloniti preglede medicinskom osoblju u Poliklinici Wellife.
Više informacija

 

Produljenje trajanja godišnjeg putnog osiguranja

Svim Merkur osiguranicima koji su u periodu od 1.2. do 15.3.2020. ugovorili Merkur godišnje putno zdravstveno osiguranje, produljujemo trajanje pokrića na 12 mjeseci bez dodatne premije.
Više informacija


2020

5.12.2020.

Poliklinika Wellife u emisiji Zdravlje na kvadrat

Novinarska ekipa emisije Zdravlje na kvadrat posjetila je našu Polikliniku Wellife i uvjerila se u kvalitetu usluge koju pružamo našim korisnicima. Ideju za osnutak Poliklinike predstavila je Tamara Aye, direktorica sektora marketinga, dok je prim. dr. sc. Ljiljana Fodor, specijalist internist, subspecijalist nefrolog opisala preglede i dijagnostičke pretrage koje se u Poliklinici mogu obaviti. 
Pogledajte video prilog

 

30.11.2020.

Otvorili smo našu Polikliniku Wellife! 

Otvaranjem Poliklinike Wellife podignuli smo cjelokupno iskustvo obavljanja pretraga i liječenja na znatno višu razinu i time osnažili svoju poziciju privatnog zdravstvenog osiguratelja u Republici Hrvatskoj.
Više informacija

 

31.10.2020.

Svjetski dan štednje

Svjetski dan štednje obilježava se na 31. listopada od davne 1924. godine, kao sjećanje na Prvi međunarodni kongres štedioničara. Kongres se održao nakon 1. svjetskog rata s ciljem izlaska iz krize uzrokovane ratom. Štednja je tada prepoznata kao nužna za razvoj čovječanstva. Zašto štedjeti jedno je od pitanja koje se popularizira obilježavanjem ovog dana. Više o važnosti financijske pismenosti i značaju štednje možete pročitati i u prigodnim brošurama Hrvatske gospodarske komore. 

Brošura - financijska pismenost
Brošura - značaj štednje

 

14.9.2020.

Osnažena kapitalna pozicija Merkur osiguranja

Korona je stavila cijeli svijet, ne samo osigurateljnu branšu, pred posebne izazove. Zato je bilo u odgovornosti Merkur Versicherunga, u svrhu zaštite „čuda života“, odnosno čovjeka, promptno reagirati. Više o poziciji Merkur osiguranja pročitajte na linku.
Više informacija