2021

Novosti

 

Merkur Power Day 2021.

Najbolje iz naše interne prodajne mreže okupili smo 6. i 7. rujna u Opatiji u sklopu tradicionalnog Merkur Power Daya.
Više informacija

 

Prijava štete uzrokovane nevremenom

Podsjećamo klijente na način prijave štete na osiguranim objektima uzrokovane olujnim nevremenom koje je zahvatilo Požegu i okolicu.
Više informacija

 

Novi identitet Merkur osiguranja

S 1. lipnja 2021. Merkur osiguranje predstavilo je novi, aktualizirani identitet, naglašen jasnim bojama, dinamikom u logotipu i fokusom na čovjeka. Identitet brenda unaprijedili smo na suvremen način u skladu s kulturom našeg poduzeća, a čovjek je za Merkur osiguranje oduvijek bio u središtu pozornosti.
Više informacija

 

Produljenje trajanja godišnjeg putnog osiguranja

Svim Merkur osiguranicima koji su u periodu od 1.2. do 15.3.2020. ugovorili Merkur godišnje putno zdravstveno osiguranje, produljujemo trajanje pokrića na 12 mjeseci bez dodatne premije.
Više informacija


2020

5.12.2020.

Poliklinika Wellife u emisiji Zdravlje na kvadrat

Novinarska ekipa emisije Zdravlje na kvadrat posjetila je našu Polikliniku Wellife i uvjerila se u kvalitetu usluge koju pružamo našim korisnicima. Ideju za osnutak Poliklinike predstavila je Tamara Aye, direktorica sektora marketinga, dok je prim. dr. sc. Ljiljana Fodor, specijalist internist, subspecijalist nefrolog opisala preglede i dijagnostičke pretrage koje se u Poliklinici mogu obaviti. 
Pogledajte video prilog

 

30.11.2020.

Otvorili smo našu Polikliniku Wellife! 

Otvaranjem Poliklinike Wellife podignuli smo cjelokupno iskustvo obavljanja pretraga i liječenja na znatno višu razinu i time osnažili svoju poziciju privatnog zdravstvenog osiguratelja u Republici Hrvatskoj.
Više informacija

 

31.10.2020.

Svjetski dan štednje

Svjetski dan štednje obilježava se na 31. listopada od davne 1924. godine, kao sjećanje na Prvi međunarodni kongres štedioničara. Kongres se održao nakon 1. svjetskog rata s ciljem izlaska iz krize uzrokovane ratom. Štednja je tada prepoznata kao nužna za razvoj čovječanstva. Zašto štedjeti jedno je od pitanja koje se popularizira obilježavanjem ovog dana. Više o važnosti financijske pismenosti i značaju štednje možete pročitati i u prigodnim brošurama Hrvatske gospodarske komore. 

Brošura - financijska pismenost
Brošura - značaj štednje

 

14.9.2020.

Osnažena kapitalna pozicija Merkur osiguranja

Korona je stavila cijeli svijet, ne samo osigurateljnu branšu, pred posebne izazove. Zato je bilo u odgovornosti Merkur Versicherunga, u svrhu zaštite „čuda života“, odnosno čovjeka, promptno reagirati. Više o poziciji Merkur osiguranja pročitajte na linku.
Više informacija