health4me Premium

Nova razina zdravlja
uz Merkur osiguranje

Svakodnevno ulažemo u svoj posao, obrazovanje i odnose s prijateljima i obitelji. No, koliko zapravo ulažemo u vlastito zdravlje? Ono postaje ulog tek onda kada je već narušeno, a tada je često prekasno. Neka Vam zdravlje uz Merkur osiguranje postane prioritet, a ulaganje u zdravstvene preventivne programe garancija za bolju i zdraviju budućnost.

Jer što uložiš danas, vraća ti se sutra.

Kako bi Vaše sutra bilo sigurnije, Merkur osiguranje lansiralo je poseban program dodatnog zdravstvenog osiguranja health4me Premium, zahvaljujući kojemu ostvarujete mogućnost izravnog i brzog pristupa premium zdravstvenim uslugama u najboljim domaćim poliklinikama. 

Ukoliko želite napraviti iskorak u brizi za zdravlje, uz health4me Premium moguće je ugovoriti i dodatni preventivni program fit4life. Zahvaljujući njemu, zajedno brinemo o promjenama životnog stila i navika na bolje.

Merkur osiguranje – Danas za Vaše sutra.   
 

health4me Premium omogućuje Vam najbolju uslugu za ono najvažnije - Vaše zdravlje!

Uz health4me Premium po preporuci liječnika koristite zdravstvene usluge u privatnim ustanovama do ugovorenog limita, a za ugovaranje termina na raspolaganju Vam stoji naš ekskluzivni MedEasy servis. MedEasy servis za Vas besplatno organizira zdravstvene usluge kod naših ugovornih partnera u zemlji i inozemstvu. Ukoliko niste sigurni u dijagnozu, omogućujemo Vam drugo liječničko mišljenje, a pokriće za usluge vrijedi u cijelom svijetu!

Dodatne informacije o health4me Premium programu, kao i popis ugovorenih ustanova, pronađite na linku.

Neka Vam uz Merkur osiguranje prevencija postane garancija zdravije budućnosti.

Kroz  fit4life program osiguranici mogu, ovisno o izboru, koristiti mnoge preventivne usluge i programe. Osiguranici mogu izabrati svake godine jedan od ponuđenih programa, a ovisno o odabranom paketu, obaviti sistematski pregled, vježbati u partnerskim fitness centrima, relaksirati se kroz raznovrsne wellness programe ili kod nutricionista dobiti savjete o pravilnoj prehrani. 

Poseban bonus za sve klijente je pristup Merkurovoj aplikaciji  putem koje klijent može koristiti popuste kod brojnih partnera iz područja zdrave hrane, sportske odjeće i obuće, wellnessa, fitnessa, nutricionističkih, stomatoloških te zdravstvenih usluga.

Pregled programa i partnerskih ustanova donosimo na linku.

Cjelokupnu ponudu Merkur zdravstvenog osiguranja proučite na linku.