Tradicionalno okupljanje najboljih Merkur Power Day 2021.

 

 

Najbolje iz naše interne prodajne mreže okupili smo 6. i 7. rujna u Opatiji u sklopu tradicionalnog Merkur Power Daya. Glavna nit vodilja Merkur Power Daya 2021. bile su promjene kao pokretač razvoja.

Jedna od najznačajnijih promjena u prvom dijelu godine bio je rebranding, odnosno promjena vizualnog identiteta Merkur osiguranja. Više o temi rebrandinga, njegovom značaju za poslovanje, ali i promjenama koje nas očekuju u narednom periodu okupljenima je predstavila Tamara Aye, direktorica Sektora marketinga. Krajem 2020. godine Merkur osiguranje u svom je poslovanju učinilo i iskorak otvorenjem Poliklinike Wellife te Merkur Lifestyle wellness centra, zaokruživši tako priču o važnosti osiguranja u vidu prevencije. Djelatnosti članica Merkur Grupe u Hrvatskoj predstavili su Marin Bodrušić, financijski direktor u Merkur osiguranju i ravnatelj Poliklinike Wellife te dr. Ljiljana Fodor, zamjenica ravnatelja Poliklinike. Zakonske regulative uvijek su prisutne kada je u pitanju osiguranje, a o toj temi je više predstavio Goran Bucić iz Odjela podrške prodaji.

Kada govorimo o uspješnom snalaženju u promjenama, iz prve ruke smo mogli čuti savjete od naših dragih gostiju - najuspješnijih hrvatskih veslača Martina i Valenta Sinkovića. Kroz kratki intervju, dotaknuli su se različitih tema, od njihovih sportskih početaka pa do savjeta koji su im pomogli u razvoju karijere, a koje i sami možemo primijeniti. 

Nakon radnog dijela, uslijedio je i svima posebno drag svečani dio uz druženje i večeru, a glavni fokus bio je na najboljim zastupnicima Merkur Top lige za 2020. godinu. Kroz Merkur Top ligu nagrađuju se zastupnici koji su se posebno istaknuli u određenim područjima distribucije osiguranja, a za 2020. najuspješniji su bilI:

  • Anita Nasić i Drinka Mažić (zdravstveno osiguranje – retail)
  • Luka Stanić i Mara Mrkonjić (zdravstveno osiguranje – korporativna prodaja)
  • Katica Igrec, Mario Kljajić i Mirna Jurić (osiguranje nezgode i imovine)
  • Zvonimir Duić, Krešimir Rukavina i Maja Ćulap (životno osiguranje)
  • Krešimir Rukavina i Tomislav Matekalo (prva godina rada)
  • Vibor Kurtović, Ivana Zulehner i Anela Debak (najuspješniji voditelji timova)

Osim po podjedinim područjima, u sklopu Merkur Top lige pažnja se posvjećuje i ukupnom uspjehu pojedinog zastupnika. Tako je za 2020. godinu najuspješnijim zastupnikom proglašen Krešimir Rukavina.

Uz nagrade za ustrajan rad, simoblično je obilježna i vjernost Merkur osiguranju kroz nagrade za zastupnike koji su s nama već 10, odnosno 15 godina. Nagrade su tako uručene kolegicama Gordani Boić i Sanji Jurišić.

Još jednom, čestitamo svim kolegama na zasluženim nagradama i nadamo se kako ćemo se na sljedećem Merkur Power Dayju družiti u još većem broju!

 

Najuspješniji zastupnici Merkur Top lige 2020.

 

Foto: Ratko Mavar