Ne dopustite da nenadani slučaj stavi ključ u bravu Vašeg malog obrta. Imamo savršen paket za zaštitu Vašeg poslovanja!

Mali obrt-velika briga! Požar, krađa, izljev vode i druge neplanirane situacije mogu ozbiljno ugroziti poslovanje Vašeg obrta. Kako bismo pomogli Vaše poslovanje, kreirali smo policu osiguranja namijenjenu zaštiti vašeg poslovnog prostora, opreme te robe i zaliha – Merkur Business Box. 

Odaberite optimalno pokriće za Vaše poslovanje i osigurajte si pouzdanog partnera za sigurno poslovanje!

Merkur Business Box namijenjen je mikro i malim poduzetnicima, a nudi mogućnost osiguranja kroz tri paketa pokrića – basic, medium i complete. Uz to, neovisno o odabranom paketu, osiguravamo i naknadu u slučaju prekida rada i gubitka prihoda uzrokovanog nenadanim slučajem. 

 

Merkur
Business Box

  • Osiguranje poslovnog prostora, opreme i robe

  • Hitne intervencije (u paketima medium i complete)

  • Odabir optimalnog paketa pokrića

  • Nadoknada troškova u slučaju dužeg prekida poslovanja

 

Česta
pitanja

Kome je namijenjen proizvod Merkur Business Box?

Merkur Business Box namijenjen je osiguranju imovine i odgovornosti mikro i malih poduzetnika koji: zapošljavaju najviše 15 zaposlenih na pojedinoj lokaciji, čija ukupna vrijednost imovine na pojedinoj lokaciji ne prelazi 500.000€ te imaju ukupnu vrijednost zaliha na pojedinoj lokaciji do 200.000€.

Tko se ne može osigurati u okviru Merkur Business Box-a?

Po Merkur Business Box-u osigurati se ne mogu poduzetnici koji na pojedinoj lokaciji imaju više od 15 zaposlenih, čija ukupna vrijednost imovine na pojedinoj lokaciji prelazi 500.000€, a vrijednost zaliha na pojedinoj lokaciji je veća od 200.000€. Merkur Business Box ne osigurava i poduzetnike koji obavljaju djelatnost u objektima slabe gradnje (primjerice kiosci i štandovi).

Može li se Merkur Business Box ugovoriti izvan područja Republike Hrvatske?

Merkur Business Box moguće je ugovoriti samo na području Republike Hrvatske. Sklapanje nije moguće izvan Republike Hrvatske ni u slučaju da je ugovaratelj hrvatski državljanin ili pravna osoba registrirana u Republici Hrvatskoj.

Koje je trajanje osiguranja moguće ugovoriti?

Osiguranje je moguće sklopiti s trajanjem od jedne godine ili dugoročno – do otkaza.

Kako se ostvaruje usluga Hitne intervencije?

U paketima medium i complete, usluga Hitnih intervencija ostvaruje se pozivom „Merkur asistenciji“ odmah po nastanku hitnog slučaja. „Merkur Asistencija“ dostupna je od 0 do 24 svakog dana u tjednu, a poziv je besplatan i ostvaruje se na broj 0800 5533.