young business woman

Posao i karijera
Merkur osiguranje

Komunikativna ste osoba? Privlači vas dinamična i poticajna radna atmosfera? Ukoliko želite biti dio tima u kojem se znanje cijeni, a trud nagrađuje nastavite čitati i pridružite nam se!
Trenutno smo u potrazi za još nekoliko članova tima koji bi se svojim znanjem i vještinama odlično uklopili u naš health prodajni tim. Što to točno podrazumijeva? Merkur osiguranje već godinama usmjerava svoje osiguranike u pravcu pozitivnog i zdravog načina života. Osobni pristup, ponude prema mjeri osiguranika te zajednički rast i razvoj jedne su od najvažnijih odrednica kojima se vodimo u našem poslovanju. Cijenimo trud i rad, motiviranost kao snagu za napredak te omogućavamo priliku za razvoj, sa ili bez iskustva. Stoga, ukoliko ste ambiciozni, imate želju za učenjem te se ne bojite izazova, ovo je posao baš za vas!

 

Želiš li biti dio dinamičnog tima u kojem se znanje cijeni, a trud nagrađuje?

Iako trenutno nemamo otvorene natječaje, svoju motiviranost možeš iskazati i slanjem otvorene molbe na ljudski.potencijali@merkur.hr 

  Fleksibilno radno vrijeme
   Ugodna radna atmosfera 
   Posebni uvjeti za proizvode osiguranja Merkura
   Edukacija
     Nagrade za poslovni uspijeh

 

 

   

Vaša karijera u prodaji

Želite li uspostaviti nove kontakte, brinuti o klijentima i srce Vam kuca za prodaju?
Započnite kao zastupnik za osiguranje!

Na putu do uspjeha, potrebno je puno predanog rada i truda, no u konačni se isplati.
Barem tako tvrde neki od najboljih Merkur zastupnika i voditelja. Zašto vole posao u prodaji i koja je njihova tajna uspjeha, otkrili su nam:

Nadamo se da ste se prepoznali u navedenome opisu i odlučili se pridružiti našem zdravom timu. 

Prije slanja prijave/molbe za zapošljavanje potrebno je pročitati sljedeće:

Informacije o obradi podataka u svrhu zapošljavanja

NAPOMENA: „Prijavom na ovaj natječaj potvrđujem da sam upoznat/a s Informacijama o obradi podataka u svrhu zapošljavanja".

 

Ukoliko se prijavljujete za poziciju u Prodaji i udovoljavate navedenim uvjetima, pošaljite prijavu zajedno s ispunjenim aplikacijskim upitnikom poštom na:

Merkur osiguranje d.d.
(za natječaj)
Ulica kneza Ljudevita Posavskog 31
10000 Zagreb

ili e-mailom: posao@merkur.hr